"

Digitale løsninger

 It-strategisk forretningsudvikling, der fungerer for brugerne.
Adobe Gold solution partner

Adobe Gold Solution Partner

Dafolo og Adobe har indgået et strategisk partnerskab, hvor Dafolo er ansvarlig for leverance og support af Adobes serverprodukter i Danmark. Dafolo har status af Gold Partner og tilhører dermed kategorien af særlig udvalgte samarbejdspartnere, som altid er på forkant med de nyeste udviklingstiltag og har adgang til uddannelse i takt med produktlanceringer. Alle vores udviklere er certificeret i LiveCycle og yder kvalificeret sparring til vores kunder i forhold til udvikling og support. 


Dafolos partnerskab med Adobe går tilbage til 1996, hvor det startede med et samarbejde med JetForm Corporation, senere Accelio Corporation, som så i 2002 blev en del af Adobe-koncernen.


Adobes serverprodukter er særdeles egnede til at udvikle elektroniske formularer og pdf-dokumenter, der kan integreres med databaser og forretningssystemer. Adobes serverløsninger er baseret på åben XML-teknologi, der understøtter udviklingen af intelligente dokumenter og generering af interaktive formularer. Målet er at skabe dynamiske processer, der kan anvendes og styres på tværs af arbejdsgange og som samtidig er fleksible i forhold til ændringer i rutiner eller lovgivning.


Nøgleordene er forenkling af processer, sikkerhed og effektivitet. Ved hjælp af sikker indsamling, udveksling og præsentation af data uafhængig af tid og sted bliver kompleksitet og bureaukrati erstattet af automatiserede processer og ensartethed.

 

Adobe Award for bedste it-løsning til den offentlige sektor


Dafololøsning udnævnt som vinder af AdobeprisDafolos Borgeronline® løsning har vundet prisen for bedste it-løsning blandt Adobes partnere i Europa, Mellemøsten og Afrika.

”Avanceret og intelligent udvikling på LiveCycle platformen baseret på brugerinddragelse med anvendelse af standarder”. Sådan lyder dommernes begrundelse for udnævnelsen af Borgeronline som vinder af konkurrencen om ’bedste offentlige it-løsning’ i 4. kvartal 2009 blandt alle Adobes partnere. Det har samtidig stor betydning, at Borgeronline i dag er den foretrukne borgerselvbetjeningsløsning i ca. 70 % af kommunerne og, at udviklingen er foregået i tæt samarbejde med de danske kommuner og Kommunernes Landsforening.

 

Yderligere information
Markedschef Birgit Bøgvad, telefon 2199 7518 / mail bb@dafolo.dk

news.png
Kontakt os

  1. Send
Adobe Gateway VAR
LiveCycleFade.jpg
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666