button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Holacracy

Billede:
Holacracy
Forfatter(e): 
Brian J. Robertson
Pris pr. stk.: 
DKK 279,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 349,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Har du ikke hørt om Holacracy? Det kommer du til. Her er, langt om længe, en bog skrevet af systemets grundlægger, som beskriver det banebrydende nye system til at drive virksomheder ? og hvordan det sættes i værk.


For virksomheder ændrer omstændigheder og vilkår sig konstant. Men i de fleste organisationer har de personer, som er bedst kvalificeret til at reagere på forandringerne, sjældent autoritet til at gøre det. I stedet er de tvunget til at følge strategier mejslet i sten af ledere, som stadig tror at kommando-og-kontrol er nøglen til effektiv virksomhedsledelse.


'Holacracy' viser, hvordan alle i en organisation kan tage lederskab, hvilket baner vejen for maksimal tilpasningsevne og fleksibilitet. Systemet gør det muligt for organisationer at ændre sig selv, dag for dag, og på den måde vedvarende tilpasse sig et marked i stadig forandring.


Synes du det lyder som kaos? Det er faktisk det modsatte. Holacracy-metoden fører til et præcist organiseret system, hvor magten til at træffe beslutninger tildeles mennesker ud fra det arbejde, de udfører (deres roller), snarere end deres titler (deres jobs).


Resultatet er:  • Virkningsfuld kommunikation

  • Effektive møder

  • Færre formaliteter og forhindringer

  • Krystalklare definitioner af, hvem der har ansvar for hvad.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    DC-99891-71
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png