button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Jungledage - med livet i lommen

Billede:
Jungledage - med livet i lommen
Forfatter(e): 
Knirke Egede
Pris pr. stk.: 
DKK 239,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 299,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Har du nogen sinde drømt om at sælge alt hvad du ejer og drage ud i verden? Det har nok de fleste, men det er de færreste, som gør alvor af drømmen.
Det var dog præcis hvad Knirke Egede gjorde - kun med det ene løfte til sig selv at hun ikke ville planlægge noget, men opfinde tingene i nuet.
Med en taske under den ene arm, og sin lille hund under den anden, gik hun ombord på et fly til Costa Rica.

Det blev til to år i en hytte i regnskoven med slanger under palmebladstaget, håndstore edderkopper på væggene, kolibrier svirrende om ørerne og venskaber med massevis af sjove og spændende mennesker.
Mennesker som blev venner, og med hvem Knirke delte natlige svømmeture i det caribiske ocean, picnics på stranden, ture på hesteryg dybt ind i junglen og dramatiske kampe for indianernes rettigheder.

Det er også beretningen om lokale narkobaroner med lidt for romantiske ideer, om jordskælv, skybrud og tordenvejr så voldsomme, at man tror verden går under.

Samtidig er det også en fortælling om mod, og om at lære sig selv lidt bedre at kende, når man befinder sig alene en halv verden væk fra Danmark.

Et gennemgående element er humoren - Knirke skriver underholdende og finurligt om den farverige og fremmedartede verden hun dumpede ned i og hurtigt blev en del af. Og hun skriver på en måde, der vil få dig til at le og måske også blive en lille smule misundelig over at det ikke var dig, der tog af sted.
`Jungledage - med livet i lommen` er et moderne eventyr garneret med humor, romantik, kærlighed, drama, spænding, sund fornuft og sjove oplevelser.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    GA-99448-30
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png