button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Udviklingshæmning - en grundbog, bind 2

Billede:
Udviklingshæmning - en grundbog, bind 2
Forfatter(e): 
Kurt Sørensen Dorte Eifer Mette Egelund Olsen (red.)
Pris pr. stk.: 
DKK 319,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 399,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

I 2018 kom den længe ventede bog Udviklingshæmning - en grundbog. Her kommer opfølgeren, der slutter ringen og samler grundviden til endnu en udgivelse, der sætter fokus på udviklingshæmning - set fra et tværfagligt perspektiv. En sådan udgivelse har manglet til de, der er i berøring med mennesker med udviklingshæmning. Fagpersoner, studerende og pårørende kan her læse om alle aspekter af udviklingshæmning.

23 forfattere fra hver deres område belyser udviklingshæmning generelt. Denne bog Udviklingshæmning - en grundbog, bind 2 indeholder 18 kapitler om årsager til udviklingshæmning, om neurologi og epilepsi, om udviklingshæmning og jura, om relationer, om erfaringer med misbrugsbehandling, om arbejdet med domfældte, om døvblindhed og synshandicap, om ulighed i sundhed, om arbejdsmarkedet og udviklingshæmning, om betydningen af boform, snoezelen og om effekten af psykoterapi. Og meget mere.

Endelig er der landet et sæt grundbøger, der beskriver mangfoldigheden i det tværfaglige arbejde, der er rundt om mennesker med udviklingshæmning.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    OL-92383-12
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png