button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Grænseoverskridelser

Billede:
Grænseoverskridelser
Forfatter(e): 
Peter Lundberg
Pris pr. stk.: 
DKK 120,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 150,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
GRÆNSEOVERSKRIDELSER er Peter Lundbergs debut som forfatter.
Bogen består af 5 fortællinger: ENGANG for længe siden / GAMMEL KÆRLIGHED og andre forhold / PÅ REJSE til evigheden / FRI af tidligere forhold / DEN COMPETANSKE RYTTER. Fortællingerne bindes umærkeligt sammen som et værk. Hver for sig sætter de livet på spidsen, og vi genkender måske ét og andet, som vi aldrig har set før. Som læser føres vi ind og ud af forskellige verdener, hvor vi gribes, fascineres og røres i denne afspejling af livet, kærligheden og døden.

Fortællingerne handler om mennesker på godt og ondt. Vi møder dem en tilfældig dag, hvor der uventet sker en grænseoverskridende handling i deres liv.

Denne grænseoverskridelse sker oftest i en verden, hvor tingene ikke altid er, hvad de giver sig ud for at være. Fælles for personerne er, at det eneste der kan holde dem oppe i hverdagen, er drømmen om et andet liv. Men hvad er det så lige der sker, når de har fået alt det, de ønskede sig? Tja, så ved de blot ikke, hvad de herefter skal stille op med den nyvundne frihed. De 5 fortællinger er pakket ind i spændende og dramatiske handlinger som kalder på eftertanken.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    PL-99522-00
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png