button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

INSANIA

Billede:
INSANIA
Forfatter(e): 
Birgitte Lorentzen
Pris pr. stk.: 
DKK 103,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 129,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
INSANIA er 2. bog i ungdomstrilogien om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. Bøgerne er psykologiske gysere, der lægger sig i spændingsfeltet mellem den rå realisme og det paranormale.
Handling:
Lulu er heartbroken og forvirret efter et brud med Mads. I sommerferien flygter hun fra det hele og tager til Italien for at arbejde på sin onkels restaurant på øen Burano i den venetianske lagune. Hun ender ude på pestøen, Poveglia sammen med sin italienske kusine Carla. Poveglia går for at være den mest hjemsøgte ø i verden. Her blev mere end 160.000 pestsyge venezianere brændt, da pestepidemierne huserede i Venedig. Senere blev øen brug som psykiatrisk hospital. Historien er skræmmende, men er Poveglia virkelig hjemsøgt? Efter besøget på øen, sker der mystiske ting med Carla, og Lulu må trygle Mads om at komme til den venezianske lagune og hjælpe ?
CYKOSE, 1. bind i serien, er netop - under titlen À LA FOLIE - blevet nomineret til den prestigefyldte franske bogpris 'LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2014/2015' - som eneste danske roman nogensinde.

INSANIA (Hantèe ) 2, bind i serien udkom i Frankrig d. 5. Juni 2014 og sidste bind i serien HYPNOSIA udgives i Danmark d. 13. Juni 2014 og ventes udgivet i Frankrig, så snart den er oversat.

HYPNOSIA 3. Bind i serie udkommer i første oplag i DK fredag d. 13 juni - forventes udgivet i Frankrig ultimo 2014.
Serien er pitchet ind i en lang række lande via det franske forlag Bayard Jeunesse, hvis Foreign Rights forhandler Birgitte Lorentzens rettigheder i udlandet.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    BO-99744-23
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png