button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Promotoren og hans boksere:

Billede:
Promotoren og hans boksere:
Forfatter(e): 
Birgitte Lorentzen & Henrik Kristensen
Pris pr. stk.: 
DKK 103,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 129,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Et portræt af den legendariske boksepromotor Mogens Palle og 10 af de største danske boksere + en unik samling af de største kampe i dansk professionel boksning.      
Boksepromoter Mogens Palles evner til at skabe arrangementer i international topklasse og føre danske boksere op i verdenseliten er legendarisk. Han er kendt som en af de bedste matchmakere i verden og blev i 2008 optaget i International Boxing Hall Of Fame.     

Han har ført boksere som Tom Bogs, Ayuh Kalule, Jørgen 'Gamle' Hansen, Hans Henrik Palm, Gert Bo Jacobsen, Brian Nielsen, Johnny og Jimmy Bredahl og Mikkel Kessler helt til  tops og gjorde dem til stjerner på den internationale boksehimmel. Det fortælle Mogens og  de gamle champs om i dokumentaren ? som også viser unikke klip fra de mange store kampe.     

Udover dokumentaren ?Promotoren Og Hans Boksere? indeholder denne 3-disc dvd boks ti af de største kampe i dansk professionel boksnings historie. En unik samling af klassiske boksekampe og et fantastisk gensyn fra dengang danske boksere var en magtfaktor i international professionel boksning.     'Der er tit folk, der kommer hen til mig og siger, at boksesporten ikke længere er, hvad den har været. Det kan der måske være noget om, og derfor er jeg også glad for at kunne præsentere denne samling af de allerbedste kampe fra min lange karriere som promotor. Det er i mine øjne de flotteste øjeblikke, danske boksere har leveret i ringen, og jeg er stolt over i dag, at vi fik det til at ske' - Mogens Palle      

bedste hilsner   

Birgitte
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    BO-93273-15
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png