button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Ertholmene ? en lomme i tiden, et sted i nuet

Billede:
Ertholmene ? en lomme i tiden, et sted i nuet
Forfatter(e): 
Janne Klerk og Rasmus Voss
Pris pr. stk.: 
DKK 158,40 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 198,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

'Ertholmene - en lomme i tiden, et sted i nuet' er en fotografisk skildring af Christiansø i dag med kortfattede tekster.


Fotografen Janne Klerk og historikeren Rasmus Voss, der begge har et nært kendskab til Ertholmene, har i samarbejde skildret øernes rige natur- og kulturhistorie: Billederne viser tidens og menneskenes spor på Ertholmene og den levende natur i evig forandring, mens teksterne fortæller om øernes historie gennem tiderne og frem til i dag.


Ertholmene, som består af Christiansø, Frederiksø og mindre ubeboede øer, har både været base for pirater, militær fæstning og scene for dramatiske krigsbegivenheder, kunstnerkoloni og fiskersamfund. Øerne udgør en egen verden langt ude i havet omkranset af fæstningsmure og med to mægtige, runde tårne, der troner over hele sceneriet. Rå klipper, blæst og bølgebrænding præger den østlige del af fæstningen, mens man længere inde på øerne kan finde gårdhuse med blomstrende haver og skyggefulde skov- og kratområder. På klipperne ligger små klynger af stenhytter med sorttjærede gavle, og i de små damme kvækker frøerne lystigt mellem åkander og dunhammere.


I billeder og tekst portrætteres Ertholmene, en af de mest særprægede lokaliteter i det danske kongerige, skabt i et samspil mellem menneske, natur og tid - den evige forandringsskabende kraft.


Teksterne er i 3 versioner: dansk, engelsk og tysk.

forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    FOT-98693-21
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png