button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Ansgar og de vilde vikinger

Billede:
Ansgar og de vilde vikinger
Forfatter(e): 
Martina Wergin og Stefanie Rausch
Pris pr. stk.: 
DKK 103,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 129,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Historiebog til Historie eller Kristendomsundervisning i 3.-5. klasse. Ansgar og de vilde vikinger giver eleverne oplevelsen af både kronologi og sammenhæng i de afgørende år i Vikingetiden, hvor kristendommen først kom til Norden.

Oplev vikingetiden indefra og følg den kække og stærke dreng, Ansgar, som kom fra et kloster i Frankerriget syd for Danmark og blev den modige munk, som turde føre kristendommen til Norden.

Se og lær om både runer, vikingernes hjemmelavede sæbe og mønter, værktøj og legetøj. Detaljerede kort og tidslinjer supplerer den livlige og gennemillustrerede beretning om Ansgars liv og fyldige historiske faktasider viser kilder og mange detaljer fra vikingernes hverdag og bedrifter.

Til elevbogen hører en fyldig lærervejeledning, som kan downloades gratis eller købes separat. Besøg bogens webside for at finde hurtige links til Kahoots, film, billedmateriale og downloade printbare udgaver af alle arbejdsark.

12-15 lektioner

Undervisningstiden kan tilpasses afhængigt af hvor meget man trækker på lærervejledningen. Bogen kan fx. også bruges i en fordybelsesuge, hvor der i lærervejledningen er rigeligt stof til aktiviteter såsom orienteringsløb og kreative aktiviteter.

169,- inkl. moms. Rabat ved bestilling af mindst 15 stk på forlagets hjemmeside.

Kan også bestilles hos de fleste andre forhandlere af undervisningsmaterialer og bøger.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    PC-19607
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png