button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Cooperative Learning og klasseledelse (E-bog, epub)

Billede:
Cooperative Learning og klasseledelse (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Mette Stange
Pris pr. stk.: 
DKK 400,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 500,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Hvordan kan man med udgangspunkt i fællesskabet skabe et konstruktivt og inkluderende læringsmiljø via samarbejde læringsformer? Det er blandt andet det, Cooperative Learning handler om.

I denne bog kobles Cooperative Learning til en række elementer inden for klasseledelse, herunder hvordan man organiserer, støtter og motiverer elevernes læreprocesser, og hvordan man med fordel kan sætte fokus på konkrete områder som indretning af klasselokalet, en tydelig dagsorden, højt aktivitetsniveau og bevidst gruppedannelse blandt eleverne.

Bogen indeholder en lang række øvelser, der kan bruges på alle skolens klassetrin. Øvelserne kan benyttes til at træne både faglige og sociale elementer ? ofte på samme tid. Bogens kapitler tager udgangspunkt i temaer som fællesskab, klasseledelse, inklusion, sociale kompetencer, forældresamarbejde og teamsamarbejde ? alle med et Cooperative Learning-perspektiv.

Cooperative Learning og klasseledelse er en arbejdsbog med en lang række arbejdsark til både lærer, elever og team.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/cooperative, hvor fra man kan downloade en række af bogens arbejdsark og tilpasse dem til egne behov.

Mette Stange er uddannet folkeskolelærer med mange års undervisningserfaring. Hun har tidligere arbejdet som pædagogisk konsulent med fokus på blandt andet Cooperative Learning og klasseledelse. Hun er nu selvstændig konsulent i firmaet MEBOConsult.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-031-5
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png