button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Doodles i undervisningen - Indskoling (inkl. hjemmeside)

Billede:
Doodles i undervisningen - Indskoling (inkl. hjemmeside)
Forfatter(e): 
Annette Hildebrand Jensen og Ebbe Kromann-Andersen
Pris pr. stk.: 
DKK 278,40 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 348,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Dette er en bog fyldt med halvfærdige tegninger - kaldet 'doodles' - til brug i undervisningen. Bogen tager sit afsæt i børns umiddelbare lyst til at tegne, og forfatterne har taget udgangspunkt i, at børn gerne vil tale og være sammen, når de lærer. Bogens idéer er blandt andet inspireret af Cooperative Learning.

Bogen tager afsæt i tre af indskolingens fag: natur/teknik, matematik og dansk samt i elevens alsidige udvikling. Samtidig er der formuleret en række ideer til lærere og pædagoger, som de kan lade sig inspirere af, når doodlerne skal anvendes i en faglig sammenhæng. Alle bogens doodles kan kopieres direkte fra bogen eller printes fra den tilhørende hjemmeside www.dafolo.dk/doodles. Med købet af bogen følger en adgangskode til hjemmesiden.

Læs uddrag fra bogens indledning

Prøv en doodle til dansk (klik på billedet nedenfor):Prøv en doodle til matematik

Prøv en doodle til natur/teknik

Prøv en doodle til elevens faglige udvikling

Prøv en overfaglig doodle


Se interview med forfatterne Annette Hildebrand Jensen og Ebbe Kromann-Andersen

Annette Hildebrand Jensen
Lærer og cand.pæd. i almen pædagogik. Underviser i pædagogik og almen didaktik på Læreruddannelserne, Professionshøjskolen Metropol. Annette er særligt optaget af elevers forskellige tilgange til læring samt i at udvikle undervisningsaktiviteter, der er præget af variation, aktivitet og dialog. Annette har gennem de seneste otte år afholdt et utal af kurser i ? og skrevet om ? læringsstile og Cooperative Learning.

Ebbe Kromann-Andersen
Sømand, lærer, cand.pæd.pæd. Underviser i almen didaktik på Læreruddannelserne, Professionshøjskolen Metropol, og arbejder med innovation i Forsknings- og udviklingsafdelingen. Ebbe rejser lande og riger rundt med sin KIE-model og er begejstret for facilitering af læreprocesser ved hjælp af meget kreative værktøjer. Han har skrevet lange tekster ? med masser af illustrationer ? om kreative læreprocesser.

Mads Møller
Er manden bag stregerne. Til daglig studerer han på Professionshøjskolen Metropol. Mads arbejder desuden i ny og næ som vikar på en folkeskole.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7211
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png