button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Elmo og de mange intelligenser

Billede:
Elmo og de mange intelligenser
Forfatter(e): 
Mette Walther
Pris pr. stk.: 
DKK 79,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 99,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Køb bogen og spar 50%

'Elmo og de mange intelligenser' er dels fortællingen om drengen Elmo med de mange hjerner, dels en forklaringsmodel ? en tegning af en dreng med en hel masse hjerner - hvormed man kan forklare eleverne om de mange intelligenser. Derudover bruges ordet 'Elmo' om hele tankegangen bag bogen. Det vil sige ideen om, at børn, som er blevet bevidstgjorte om deres mange intelligenser, fungerer bedre i læringssituationer og i mange af livets andre situationer.

Bogen tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, at de besidder mange intelligenser, og disse er ikke en konstant størrelse, og endelig at mennesker lærer på forskellig måde. Elmo er lærdommen, før børnene kan lære. Elmo er elevernes håndsstrækning. Elmo viser eleverne vejen til viden om at lære. Derfor er Elmo måske det vigtigste, børnene lærer i hele deres skoletid.

Howard Gardners banebrydende teorier om de mange intelligenser bliver kort præsenteret. De enkelte intelligenser er omskrevet til ?hjerner?, da det er lettere at forstå for børn.

I bogen er der en konkret gennemgang af, hvorledes man kan arbejde med drengen Elmo i klassen, herunder forslag til forløb med Elmo. Selve fortællingen om Elmo kan bruges direkte, eller den kan blot bruges som inspiration.

Bogen henvender sig først og fremmest til lærere og pædagoger i indskolingen, men kan også bruges i specialundervisningen, i børnehavens største gruppe og i SFO. Bogen kan også bruges i de lidt større klasse, hvis et nyt fag skal introduceres. Endelig kan bogen også anbefales til forældre, idet den ikke er skrevet med fordring om en speciel baggrundsviden.

Her er Elmo

Hvilke intelligenser har Elmo?

Elmos mange intelligenser


forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    kf7935
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png