button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

I begyndelsen er sproget - antologi om børns sprogudvikling (E-bog, epub)

Billede:
I begyndelsen er sproget - antologi om børns sprogudvikling (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Helle Grangaard, Anna Marie Holm, Niels Jægerum, Kjeld Kjermann, Anne Linder, Jette Løntoft, Anne Petersen, Lotte Salling (red.) og Pia Thomsen
Pris pr. stk.: 
DKK 176,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 220,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


I denne antologi giver ni forfattere - eksperter på hver sit område - inspiration, viden og idéer fra sig til alle, der ønsker at hjælpe børnene bedst muligt på vej til et levende og stærkt sprog. Med et veludviklet sprog - mundtligt, skriftligt og kropsligt - vil barnet stå stærkt i mange af livets vigtigste forhold, både uddannelsesmæssigt, menneskeligt og socialt.

Bogens kapitler sætter fokus på eksempelvis indretning af sprogstimulerende rum, fællesskabets betydning for sprogudviklingen, anerkendelse og motivation som sprogligt brændstof, støtte til børn med særlige behov og tidlig introduktion af skriftsproget i børnenes liv.

Om forfatteren
Antologien er redigeret af Lotte Salling. Lotte er uddannet bevægelsespædagog og er forfatter til bøgerne Leg sproget frem og Aktive fortællinger, rim og remser samt en lang række børnebøger. Herudover arbejder hun som foredragsholder for pædagoger og andre om sprogstimulering af børn. Hun er desuden arrangør af sprogprojekter i børnehaver, skoler og på biblioteker, med sproglege, dialogisk oplæsning, rim, remser, musik og rytmik.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'En spændende bog - trods bleg layout - med interessante pointer. Den kan inspirere pædagoger og indskolingslærere til mere bevidst at sætte sproget på dagsordenen.'
Læs lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'En letlæst grundbog, der samler væsentlig viden'
Anmeldercitat fra Børn & Unge

Om serien
Antologien er den første bog i serien Sprog, udvikling og læring. Serien sætter fokus på nogle vigtige problemstillinger i det spændende arbejde med børns sproglige læring og giver de voksne et godt fundament at arbejde ud fra. Serien ser på sprog ud fra flere forskellige perspektiver og indeholder såvel teoretiske som praktiske udgivelser.

Bøgerne i serien henvender sig til pædagoger i daginstitutioner, dagplejere, pædagogiske konsulenter på 0-6årsområdet, lærere i indskolingen og talehørelærere samt studerende på pædagogiske grund-, videre- og efteruddannelser.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-440-5
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png