button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Kroppens muligheder og kropumulige unger - i indskoling, fritid og derhjemme (E-bog, epub)

Billede:
Kroppens muligheder og kropumulige unger - i indskoling, fritid og derhjemme (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Gudrun Gjesing
Pris pr. stk.: 
DKK 150,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 187,50 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Når børn begynder i skolen, er der fortsat en tendens til at udskifte børnenes naturlige bevægelsesaktive læringsstil med mere stillesiddende aktiviteter. Kroppen tilsidesættes i den faglige undervisning. Fra småbørn har været involveret med krop og sanser i at lære maksimalt, gør skolen børn 'forstolede'. Denne bog handler derfor om, hvordan man kan få mere liv og bevægelse ind i børnenes hverdag - i klasserummet, tumlesalen, gymnastiksalen, svømmehallen, legepladsen, skolegården, i fritiden og hjemme. Børn har forskellige kompetencer, potentialer og læringsstile. Nogle børn har vanskeligheder med deres kropslige formåen, således at kroppen kan virke hæmmende i forhold til deres trivsel, læring og udvikling. Bogen belyser forskellige former for motoriske vanskeligheder, der sætter spor i børns kropslige formåen. I bogen gennemgås en ny screeningsmodel, der ud fra 16 forskellige opgaver beskriver børns kompetencer, potentialer og eventuelle vanskeligheder inden for sansemotorisk formåen. Der er i bogen fokus på, hvordan hverdagsaktiviteter kan analyseres, og hvordan opgaver og omgivelser kan gøres mere hensigtsmæssige, så det sikres, at børn forbliver nysgerrige og bevægeaktive, så læringen kan gå som en leg.

Bogen henvender sig både til forældre og fagpersoner, som arbejder med børn, og den er spækket med dejlige forslag til bevægelseslege og ideer til, hvordan familien kan indrette sig i hverdagen, så opgaver og omgivelser er med til at bevare børns nysgerrighed og deres lyst til bevægelse. Den nye udgave er udvidet med opdateret teori og litteratur.

'Bogen er særdeles anbefalelsesværdig. Den sætter fokus på kroppen og dens betydning for børns læring, sundhed og trivsel. Det er en inspirerende anvendelse af teori og praktiske eksempler og den er ligeledes meget handlingsanvisende (?) Relevante illustrationer og mange velvalgte citater samt forslag til supplerende læsning underbygger bogens budskab.' Uddrag fra anmeldelsen i magasinet Unge Pædagoger
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-285-2
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png