button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Musen siger muh - aktive remser og sproglege med de mindste (E-bog, epub)

Billede:
Musen siger muh - aktive remser og sproglege med de mindste (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Lotte Salling
Pris pr. stk.: 
DKK 180,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 225,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


I bogen får de yngste børn mulighed for at være med i oplæsningen ved at pege, svare på spørgsmål og snakke om billederne. Bogen indeholder ti aktive historier, som hver især byder på en eller anden form for sproglig udfordring, som formidles gennem oplæseren. Aktiviteterne er lette at gå til, da hver tekst indledes med en kort forklaring og en beskrivelse af, hvad børn og voksne hver især skal gøre og sige. Siger musen muh? Prøv at spørge børnene!

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

Besøg Lotte Sallings hjemmeside

Lotte Salling er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog og er forfatter til en lang række bøger med fokus på rim, remser, dialogisk læsning og sprogstimulering, blandt andet 'Leg sproget frem', 'Spring sproget frem', 'Aktive fortællinger, rim og remser' og 'Dialogisk læsning ? hvordan?'. Hun har siden 1992 undervist børn og unge i rytmik og bevægelse, lavet sprogprojekter med børn og arbejdet som foredragsholder for pædagoger og forældre om børn og sprog.

'Dette er en bog, som alle, der arbejder med børns sprogtilegnelse, kan have stor glæde af, uanset om man er ny og uerfaren inden for området, eller om man er en gammel rotte i faget. Læs den med børnene ? jo tidligere, jo mere, jo bedre.' Ulla Flye Andersen, tale-sprogkonsulent og master i sprogtilegnelse
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-047-6
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png