button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Plads til de vilde lege i dagtilbud, skole og fritidstilbud (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)

Billede:
Plads til de vilde lege i dagtilbud, skole og fritidstilbud (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Lise Steffensen
Pris pr. stk.: 
DKK 184,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 230,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Klar, parat, kæmp!

At være vild, hurtig og stærk er noget, mange børn kan lide. De gør sig sansemæssige erfaringer, lærer deres krop at kende og får gode oplevelser sammen.

Denne bog handler om, hvordan man som voksen kan give børn plads, enkle regler og inspiration til vilde lege, der er sjove, trygge og udfordrende. Bogen indeholder en lang række lege og forslag til pædagogiske projekter med forskellige former for bevægelse, samarbejde, konkurrence, fart og styrke. Legene kan integreres i eksempelvis morgengymnastik, samling, rytmikforløb og idrætstimer, så de indgår på lige fod med andre bevægelsesaktiviteter.

Bogen indeholder kapitlerne: Børns vilde lege * Fange- og samarbejdslege * Kontaktlege * Styrkeprøver * Bjørnelege * Fægtelege * Pædagogiske projekter * Pædagogiske overvejelser * Fremstilling af rekvisitter.

Legene og de pædagogiske projekter kan benyttes i vuggestuer, børnehaver, skoler, fritidstilbud, specialinstitutioner og idrætsforeninger.

På bogens hjemmeside www.dafolo.dk/vildelege findes relevant ekstramateriale, eksempelvis alderstilpassede legeforløb.

'Børn må gerne lege vildt. Det ligger i børns legekultur at lege vildt, men mange pædagoger begrænser børnenes vilde lege, fordi de ikke kan skelne dem fra slåskamp. Ifølge idrætspædagog Lise Steffensen skal der være plads til de vilde lege.'
Læs interviewet med Lise Steffensen i Børn&Unge, marts 2014

'Fotografierne i bogen afspejler børnehave- og indskolingsbørn som målgruppe, men jeg hilser bestemt også mange af legene velkommen som icebreakere til udvikling af relationer og energier mellem større børn og voksne.'
Læs hele anmeldelsen fra 'Folkeskolen'

'God bog om vilde lege. Legene er godt forklaret samt lette at gå i gang med, og de pædagogiske overvejelser og tanker er et godt værktøj for de voksne ledere af legene.' - Lektørudtalelsen fra Dansk BibilioteksCenter
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-171-8
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png