button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Rundt omkring - flere ideer til emner for 4-10 årige (inkl. hjemmeside)

Billede:
Rundt omkring - flere ideer til emner for 4-10 årige (inkl. hjemmeside)
Forfatter(e): 
Lisbeth Lauridsen og Rikke Kaels Jakobsen
Pris pr. stk.: 
DKK 288,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 360,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Rundt omkring indeholder masser af farverige forslag til kreative aktiviteter med de 4-10-årige børn. Bogen handler om at være nysgerrig. At summe rundt og se verden fra mange forskellige vinkler: oppe, nede, under, over, ude, inde - alle vegne. Emnernes mange indfaldsvinkler giver mulighed for, at alle børn bliver fanget af noget, som vækker fantasi, glæde og motivation til at lære endnu mere. Det højner både kreativiteten og lærelysten og sætter rammerne for et godt læringsmiljø.

Rundt omkring er fyldt med gode ideer til emneforløb for de 4-10-årige børn. Her kan hentes inspiration til forløb, der kan bruges helt bogstaveligt, plukkes i eller anvendes på læserens egen måde.

Eksempler på nogle af emnerne i bogen:


  • Lande: Danmark og Italien

  • Jungledyr

  • Fabeldyr

  • Sommer

  • Sort teater


Alle ideer er afprøvet med børn i forskellige aldre. Bogens illustrationer er lavet af børn i alderen 4-10 år. Find inspiration og ekstra materiale på bogens hjemmeside www.dafolo.dk/rundtomkring.

'I lighed med forfatterparrets Året rundt er her lavet en flot idébog med inspiration til at arbejde med så forskellige emner som skolestart, lande, jul, jungledyr, fabeldyr og sommer. Der er gode anvisninger på, hvordan man kan gribe emnerne an, og der er aktiviteter fra bagning til at lave forskellige former for ophæng, mønsterlege eller figurklip. Bogen er velillustreret og meget præcis med, hvilke materialer, der skal/kan bruges samt med, hvor baggrundsviden kan fremskaffes. (?) Bogen vil være inspirationskilde til nyuddannede eller uøvede, der kommer til at arbejde med målgruppen 4-10-årige børn.'
Lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'Man (bliver) meget inspireret af bare at kigge i bogen og de kreative forslag er lige til at gå til, da anvisningerne på hvordan man griber emnerne an, er rigtig gode. Bogen er gennemillustreret og kan ikke undgå at vække en kreativ åre hos alle. Bestemt en bog der bør være i enhver skole og børnehaveklasse.'
Læs hele anmeldelsen fra Børnehaveklasseforeningen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7231
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png