button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Styrk dit barns sprog 6-9 år

Billede:
Styrk dit barns sprog 6-9 år
Forfatter(e): 
Lis Klausen og Gry Hodal
Pris pr. stk.: 
DKK 64,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 80,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Tiden omkring skolestart er fuld af sproglige udfordringer ? ikke mindst i forbindelse med at barnet skal lære at læse og skrive. Styrk dit barns sprog - 6-9 år giver et hurtigt overblik over barnets sprogudvikling i alderen seks til ni år. Den har et væld af forslag til sproglige aktiviteter og idéer til, hvordan forældre på en sjov måde kan styrke deres barns sprogudvikling gennem leg og anden samvær.

Hæftet er skrevet til forældre, men vil med fordel kunne læses af pædagoger og lærere. De foreslåede aktiviteter og lege kan også bruges inden for børnehavens, SFO?ens og skolens ramme.

Lis Klausen og Gry Hodal er begge uddannet fra DPU med specialer inden for blandt andet tale-, høre- og læsevanskeligheder. Begge er ansat i Gladsaxe Kommune, Lis Klausen som leder for talehørelærerne og konsulent for tosprogede børn og Gry Hodal som talehørelærer. De afholder hyppigt kurser for pædagoger, forældre og lærere om børns sproglige udvikling. De to forfattere har også skrevet pjecerne Styrk dit barns sprog ? 0-3 år og Styrk dit barns sprog ? 3-6 år.

Se indholdsfortegnelse og forord til hæftet

'Den lille letlæste, informative pjece er fyldt med gode råd og ideer til lege og aktiviteter, som forældre kan bruge i hverdagen, når de vil hjælpe og støtte deres børns sproglige udvikling. (?) Det er utroligt, hvor meget man kan få ud af få sider. Pjecen er henvendt til forældre, men også børnehaveklasseledere og lærere i indskolingen vil kunne blive inspireret ved at læse den.'
'Læsepædagogen', september 2010
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    6291
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png