button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Styrk sproget med sprogposer og emnekasser

Billede:
Styrk sproget med sprogposer og emnekasser
Forfatter(e): 
Lis Klausen og Gry Hodal
Pris pr. stk.: 
DKK 239,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 299,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Dette er en praksisbog - en form for 'grønspættebog' - der giver inspiration og redskaber til sprogstimulerende arbejde med børn via sprogposer og emnekasser, som er en god og sjov metode til at konkretisere både det skriftlige og det mundtlige sprog. Bogen kommer ind på mange forskellige slags poser og giver idéer til anvendelsen af for eksempel sangposer, eventyrposer, emneposer, forforståelsesposer og lydposer. Der er masser af inspiration at hente med hensyn til brugen af poserne, syning, aktiviteter, sammensætning af konkrete poser samt indkøb til disse.

Bogen henvender sig til pædagoger i daginstitutionen, dagplejere, lærere og SFO-pædagoger i indskolingen samt forældre.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'Styrk sproget er meget inspirerende og let at gå til, enkelt og overskueligt opbygget med livsfulde fotos af glade børn. Der vil være mange forskellige anvendelsesmuligheder i daginstitutioner, børnehaveklasser, modtageklasser og ikke mindst i begynderundervisningen i dansk.'
Læs lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'I layout er bogen overskuelig og brugervenlig, og de mange dejlige fotografier er på én gang både inspiration til og dokumentation for, hvordan bogens ideer kan udfoldes i virkeligheden.
Intentionen med bogen er at inspirere, og det synes jeg virkelig er lykkedes.'

Læs hele anmeldelsen fra 'Folkeskolen'

'Bogen er meget anvendelig og aktuel i det sproglige arbejde med børn såvel i daginstitutionen som i skolen. Bogen er nem at gå til, og man kan lade sig inspirere og tage det, der er relevant lige nu og her. Intentionen med, at bogen skal kunne bruges som opslagsbog, er lykkedes vældig fint.'
Læsepædagogen

Om forfatterne
Lis Klausen er speciallæreruddannet fra Danmarks Pædagogiske Universitet med fokus på tale-, høre- og læsevanskeligheder og psykisk udviklingshæmmede børn og er efteruddannet inden for området tosprogede børn. Lis er leder for talehørelærerne og konsulent for tosprogede børn i daginstitutioner og skoler i Gladsaxe Kommune.

Gry Hodal er uddannet i Montessoripædagogik og speciallæreruddannet fra Danmarks Pædagogiske Universitet med fokus på tale, høre- og læsevanskeligheder og psykisk udviklingshæmmede børn. Gry arbejder som talehørelærer i Gladsaxe Kommune.

Tidligere har de to forfattere sammen skrevet hæfterne Styrk dit barns sprog (Dafolo) samt bogen Et sprog - flere sprog (Hans Reitzels Forlag).
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7162
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png