button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Succesbilleder - Maleopgaver for vuggestue- og børnehavebørn

Billede:
Succesbilleder - Maleopgaver for vuggestue- og børnehavebørn
Forfatter(e): 
Britta Johanson
Pris pr. stk.: 
DKK 268,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 335,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Bogen indeholder en lang række opgaver, der sammen med en voksen kan udføres af børn i vuggestue eller børnehave. Selv de mindste børn kan frembringe nogle flotte 'kunstværker'. Opgaverne tager som oftest udgangspunkt i iagttagelse, eksempelvis af mennesker, dyr og natur. Til hver opgave findes der praktiske råd og vejledning til selve processen, valg af materialer, forarbejde og alderstrin.

Succesbilleder er opdelt i arbejdet med akvarel for hhv. børnehave- og vuggestuebørn samt arbejdet med akryl, ligeledes for hhv. børnehave- og vuggestuebørn. Endvidere indeholder bogen et mere teoretisk afsnit om bl.a. farvelære og forslag til farveholdning.

En af bogens grundtanker er, at børn skal have succesoplevelser gennem deres kunstneriske udfoldelse, og sådanne succesoplevelser vil styrke børnenes selvværd og give dem glæde.

Succesbilleder henvender sig først og fremmest til personalet i vuggestuer og børnehaver, men også andre, der kan lide at arbejde med billeder med børn, kan hente megen inspiration i bogen.

Bogen er rigt illustreret både med fotos af børn, der maler, og med børnenes egne malerier. Succesbilleder er derfor en god og inspirerende bog til arbejdet i billedkunst.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    kf7930
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png