button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Teamets arbejde med - en sammenhængende skolestart

Billede:
Teamets arbejde med - en sammenhængende skolestart
Forfatter(e): 
Ulla Riisbjerg Thomsen, Mette Skov Lauritsen
Pris pr. stk.: 
DKK 151,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 189,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

'Teamets arbejde med ... En sammenhængende skolestart' giver bud på og idéer til, hvordan der i tværfagligt samarbejde mellem lærere og pædagoger kan skabes en mere sammenhængende skolestart. Bogen bygger på grundigt afprøvede forløb, der bl.a. omfatter samarbejde mellem børnehave og skole om læringsforståelse og den konkrete overgang og sammenhængen mellem skole og SFO eller fritidshjem. Blandt de mange emner i bogen er rullende skolestart, aldersintegrerede klasser, lektiehjælp og teamsamarbejde.

Bogen er bygget op omkring konkrete cases, der eksemplificerer det pædagogiske arbejde ligesom den indeholder en masse idéer til undervisningsforløb. Bogen er således en stor hjælp til børnehaver, førskolegrupper og ikke mindst skolen og de konkrete indskolingsteam, der skal i gang med forberedelsen af den nye obligatoriske børnehaveklasse.

Forfatterne Ulla Riisbjerg Thomsen og Mette Skov Lauritsen fungerer til daglig som afdelingsledere i indskolingen med henholdsvis lærer- og pædagogbaggrund og har begge arbejdet med de nævnte udfordringer i hverdagen.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

TEAMSERIEN
Bøgerne giver inspiration til lærere og lærer- og pædagogteamets arbejde. Med udgangspunkt i anerkendte teorier og daglig praksis præsenteres en række grundlæggende pædagogiske temaer. Der er oplæg og konkrete forslag til teamets didaktiske overvejelser vedr. arbejdets tilrettelæggelse og til teamets egen kvalificering. Serien henvender sig til lærere, pædagoger og lærerstuderende og kan anvendes som fælles udgangspunkt for diskussioner i studiegrupper og team samt på lærerseminarierne (CVU'er).Læs anmeldelse fra Folkeskolen

forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    kf7985
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png