button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Træn tekster A

Billede:
Træn tekster A
Forfatter(e): 
Jytte Blanner
Pris pr. stk.: 
DKK 49,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 61,25 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

I dette hæfte til danskundervisning i 0.-1. klasse og tilsvarende niveau får eleverne ved hjælp af en bred vifte af forskellige genrer og inspirerende opgavetyper et progressivt kendskab til skrivegenrerne. Opgaverne er differentierede således, at de kan løses ud fra den enkelte elevs forudsætninger, og gennem samtale, dialog og skriftsprog tilgodeses målene for tidlig danskundervisning og især tidlig skrivning.

Eleverne lærer de forskellige genrers karakteristika at kende, de tilegner sig viden om sprogets opbygning i ord og sætninger samt om sammenhæng mellem ord og billeder.

De lærer at arbejde med skabeloner, får viden om tekststrukturer, lærer om sammenhæng mellem produkt og budskab samt tilegner sig viden om forskellige præsentationsformer.

De genrer, der arbejdes med, er: besked, beskrivelse, billede, dagbog, eventyr, fagtekst, fortælling, gyser, instruktion, interview, liste, plakat, portræt, rim og tegneserie. Illustrationerne hertil er charmerende, inspirerende og til tider humoristiske.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7872
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png