button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Vilfred og verdens værste vikinger (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)

Billede:
Vilfred og verdens værste vikinger (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Lotte Salling
Pris pr. stk.: 
DKK 248,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 310,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Vikingetogter, forbudte venskaber, hemmeligheder og savn.

Vilfred og verdens værste vikinger er en oplæsningsbog, bygget på en blanding af prosa, poesi og historiske fakta. Men det er også en fortælling, som skal opleves med krop og sanser, gentagelse af sjove remser og vikingeviser og igennem sproglige og kreative aktiviteter fra bogens tilhørende hjemmeside.

Tilbage i 900-tallets vikingetid møder vi drengen Vilfred, der vokser op hos sin far, byens vikingehøvding. Vilfred oplæres selv til at blive viking, men gennem sit venskab med skovpigen Rhina og trælledrengen Storm vokser et nyt mod frem og et ønske om at vælge en hel anden vej. Det fører til et livsfarligt opgør med faren og byens vikinger, der forventer noget helt andet af Vilfred.

Bogen egner sig til oplæsning for de 6-10-årige ? enten hjemme eller i skolen ? og kan desuden bruges i 4. og 5. klasse, hvor børnene selv læser bogen eller dele af den.

www.dafolo.dk/vilfred findes masser af ekstramateriale, blandt andet:


  • opgaver til hvert kapitel med spørgsmål, fokusord og idéer til skrift- og emnearbejde.
  • bogens illustrationer til brug på for eksempel smartboard samt sort-hvide skitser af illustrationerne, som børnene kan farvelægge.
  • links, opskrifter og fotos.
Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

For inspiration, kan kapitel 1 læses her

'Fint og oplagt materiale til emneundervisning om vikinger i indskoling og på mellemtrinnet, samt til oplevelseslæsning for børn, fra 9-12 år. Anbefales til skolernes læringscentre og børnebibliotek.' - Lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter


Lotte Salling er, med sin baggrund i 20 års sprogprojekter og undervisning af børn, forfatter til en lang række børnebøger og fagbøger om børn og sprog, blandt andet Aktive fortællinger, rim og
remser.? dialogisk læsning med børn (Dafolo 2008). Hun har også udgivet dvd?en Når børn får ordet ? sprogaktiviteter med dialog og bevægelse (Dafolo 2011).

Bag denne bog ligger tre års research via blandt andet historisk litteratur, deltagelse i vikingestævner og samtaler med både håndværkere og fritidsvikinger, der har prøvet vikingetidens aktiviteter, smedearbejde, våbenfremstilling, sejlads, madlavning med mere af i praksis.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-452-8
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png