button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Sampak - SEALK (bog + kopimappe)

Billede:
Sampak - SEALK (bog + kopimappe)
Forfatter(e): 
Claus Madsen
Pris pr. stk.: 
DKK 850,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 1.062,50 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer præsenterer en måde, hvorpå skolelederen og lærerne i fællesskab kan arbejde konkret og dialogisk med at evaluere og udvikle lærernes kompetencer.

Denne sampak består af bogen SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer, der beskriver det teoretiske fundment for konceptet, og kopimappen SEALK - kopimappe. Et arbejdsredskab til Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer med konkrete redskaber og skabeloner til arbejdet med SEALK.

Claus Madsen er uddannet lærer og cand.pæd.soc. Han har blandt meget andet arbejdet som pædagogisk udviklingschef i Esbjerg kommune og har været skoleleder på Kirkebakkeskolen i Vejle. Han har desuden mange års erfaring som leder for både enkelte enheder og på højere organisationsniveau, både i det offentlige og i det private. Han er nu administrerende direktør og chefkonsulent hos Learning Impact.


Fotograf: Peter Jyde Berthelsen.

Claus Madsen præsenterede i april 2012 sit redskab SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer til et Vidensbørs-arrangement på Copenhagen Business School (CBS) arrangeret af Center for Skoleledelse. Se præsentationen her.


Fotograf: Peter Jyde Berthelsen.

Næstformand i Danmarks Lærerforening, Dorte Lange, deltog også i arrangementet og pointerede blandt andet, at evalueringen af lærernes kompetencer skal have et klart formål, ligesom det er centralt, at parterne på forhånd bliver enige om begreberne og kriterierne, der måles på.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7266
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png