button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk Analyse

Billede:
LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk Analyse
Forfatter(e): 
Pris pr. stk.: 
DKK 222,40 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 278,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

LP-modellen (Læringsmiljø og Pædagogisk Analyse) er det største samlede skoleudviklingsprojekt i dansk skolehistorie, skriver professor Niels Egelund, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet, i en af denne antologis bidrag. Primo 2009 deltager 272 skoler, 56 kommuner, 38 PPR-afdelinger, 93.944 elever og 11.441 ansatte. LP-modellen er udviklet i Norge på basis af evidens af den ene af denne bogs redaktører og bidragydere, professor Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark.

LP-modellen er nu ved at blive implementeret i Danmark under ledelse af projektchef Ole Hansen, University College Nordjylland, som er denne bogs anden redaktør.

Antologien er blevet til på baggrund af den første nordiske konference om LP-modellen. Konferencens navn var LP-modellen. Læringsmiljø og Pædagogisk Analyse. Forskningsbaseret viden ? vi gør det, som virker.

Bogen indeholder bidrag fra Lars Qvortrup, Thomas Nordahl, Ole Hansen, Marianne Jelved, Niels Egelund, Ine Eriksen Søreide, Bengt Persson og John Visser.

Bogen er den anden i en række af udgivelser om implementering af LP-modellen. Den første bog er Skoleledelse og læringsmiljø (red. Ole Hansen). Du kan løbende følge med i udviklingen vedrørende LP-modellen på www. lp-modellen.dk

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'Interessant udgivelse om et pædagogisk aktuelt emne. LP-modellen er ved at blive implementeret på mange folkeskoler landet over, og det er derfor vigtigt med velfunderede udgivelser som denne om emnet.'
Læs hele lektørudtalelsen

Se alle udgivelser i LP-serien
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    6229
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png