button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Paideia nr. 6 - november 2013 (E-tidsskrift, pdf)

Billede:
Paideia nr. 6 - november 2013 (E-tidsskrift, pdf)
Forfatter(e): 
Terje Ogden, Poul Nissen, Håkan Sollervall, Susanne Karlbom, Roger Carlsson, Madelene Johansson, Are Turmo, Knut-Andreas Christophersen, Eyvind Elstad, Hanne Mikalsen, Kari Nes, Stephen Dobson og Ole Henrik Hansen
Pris pr. stk.: 
DKK 125,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 156,25 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Dette er et e-tidsskrift
Når du køber e-tidsskriftet, bliver tidsskriftet leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-tidsskriftet er DRM-beskyttet. Tidsskriftet bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre. Du har mulighed for at printe tidsskriftet én gang (dog med en buffer på 50%, hvis der bliver problemer med forbindelsen til printeren)Vi ved nu, at evidens ikke kun er et anliggende for den medicinske verden, men også for uddannelsesverdenen. Evidens i undervisning handler om sandsynlighed og ikke om sikkerhed, idet undervisning og læring er komplekse størrelser, hvor forholdene er afhængige af de konkrete situationer. Ét er at vide, hvad der sikkert virker bedre end noget andet. Noget andet er, hvordan man så i praksis på den enkelte skole kan arbejde evidens- eller forskningsinformeret. Netop dette handler Paideia nummer 6 om. I dette nummer af Paideia kan du læse følgende artikler:

 • Fra forskningskunnskap til pedagogisk praksis

 • Evidensinformeret undervisning ? hvordan gør man?

 • Effekter av flexibel resultatanpassad matematikundervisning

 • Hvilke organisatoriske faktorer påvirker læreres indre pliktfølelse?

 • Om ?dronninger og prinser, resten er bare i veien? ? elevmedvirkning i
  teori og praksis

 • Kommentar: Jeg var lige så glad...Tidsskriftet Paideia har en praksisrettet profil, men holder samtidig et højt akademisk niveau. Tidsskriftet indeholder fagfællebedømte artikler, som omhandler aktuelle temaer fra praksisfeltet, interviews, debatter samt boganmeldelser. Målgruppen er lærere, skoleledere, pædagoger og ledere i børnehaver, pædagogiske konsulenter, studerende, undervisere og forskere.

Udgives af Laboratorium for forskningsbaseret skoleudvikling og pædagogisk praksis (LSP) (Aalborg Universitet), Senter for praksisrettet utdanningsforskning (SePU) (Høgskolen i Hedmark), RCIW - Research and Capability in Inclusion and Welfare (Högskolan i Borås) samt Dafolo Forlag.

Se www.paideia.no

Se indholdsfortegnelse og forord til tidsskriftet

Kunder fra Norge og Sverige
Vi gør opmærksom på, at kunder fra Norge og Sverige kan bestille Paideia ved at sende en mail til forlag@dafolo.dk
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
 1. Varenummer:
  ebog-7193-6
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png