button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Grammasjang. Skolelicens for en måned. www.grammasjang.dk

Billede:
Grammasjang. Skolelicens for en måned. www.grammasjang.dk
Forfatter(e): 
Sigrid Schiellerup Dahl og Christine Sauer Christensen
Pris pr. stk.: 
DKK 500,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 625,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:


Besøg www.grammasjang.dk

Prøv gratis i 30 dage
Du har mulighed for at prøve produktet gratis og uforpligtende i 30 dage. Send en mail til forlag@dafolo.dk med skolens navn og institutionsnummer.

Loginform og licens
Produktet tilgås med UNI-Login, og skolelicensen gælder for et år ad gangen. Abonnementet fortsætter i løbende abonnement, indtil det opsiges. Har du ikke UNI-Login, kan du bestille UNI-Login her.

Grammasjang er et digitalt læremiddel, der styrker elevernes faglige udvikling inden for retskrivning. Det er målrettet elever i 7.-10. klasse og træner elevernes færdigheder inden for 24 retskrivningskategorier. Ud over træningen har elevernes mulighed for at udfordre hinanden til en dyst på retskrivningsfærdigheder. I Grammasjang-spillet løser eleverne opgaver efter tur og kæmper om først at opnå 100 points.

Når du logger ind som lærer, har du mulighed for at følge elevernes arbejde med de 24 træningskategorier. En overskuelig statistik giver dig overblik over rigtigt og forkert besvarede opgaver samt antallet af kategorier, eleverne har været igennem - både på klasseniveau og på elevniveau. Herudfra kan du blandt andet bede eleverne træne bestemte kategorier, hvis der viser sig særlige udfordringer. På en top 5 finder du en oversigt over de fem elever, der scorer flest point i spillene, og de fem elever, der har været igennem flest træningskategorier.

Eleverne kan ligeledes se deres egen statistik samt følge den samlede top 5 - en stærk motivationsfaktor for at blive bedre!

Udviklet med støtte fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Finansministeriet og KL.

'Grammasjang er for mig et anderledes læringsværktøj. Det styrker elevernes evner inden for retskrivning med gode og relevante opgaver, inden for mange forskellige kategorier af retskrivning i udskolingen. Det, der får appen til at skille sig ud fra andre lignende værktøjer, er, at der i Grammasjang er en spildel, der virkelig fanger mange af eleverne. Eleverne kan udfordre hinanden på kryds og tværs, hvilket skaber et konkurrenceelement, som er med til at skabe interesse hos de elever, der ellers finder grammatik og retskrivning både svært og kedeligt. Grammasjang er et glimrende supplement til lærerens grammatik- og retskrivningsundervisning i udskolingen.' Claus Pedersen, lærer på Bavnebakkeskolen'Materialet virker meget overskueligt og nemt at gå til - både for lærer og elev. (?) Med dette materiale er der mulighed for at inddrage et medie, som mange elever er glade for. I forhold til de elever, der ikke synes, at stavning og tegnsætning er det mest interessante i verden, kan der her være en motivationsfaktor. Konkurrenceelementet spillede i hvert fald en væsentlig rolle i 8. og 9. klasse, hvor jeg prøvede materialet. På topscorerlisten lå der således i begge klasser elever (drenge), som normalt ikke var motiverede for at arbejde med dette område. (...) Hvad mener eleverne? De lægger vægt på muligheden for at konkurrere: 'Det er megahyggeligt at konkurrere', 'konkurrencegenet får et kick' og 'man forsøger at få styr på det, så man ikke taber næste gang'.'

Læs hele anmeldelsen fra Folkeskolen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    daf-7637-4
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png