button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Rubrics. Skolelicens. www.rubrics.dk. Årsabonnement.

Billede:
Rubrics. Skolelicens. www.rubrics.dk. Årsabonnement.
Forfatter(e): 
Lise Vogt
Pris pr. stk.: 
DKK 7.000,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 8.750,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:Besøg www.rubrics.dkPrøv gratis i 30 dage
Du har mulighed for at prøve produktet gratis og uforpligtende i 30 dage. Send en mail til forlag@dafolo.dk med skolens navn og institutionsnummer.

Loginform og licens
Produktet tilgås med UNI-Login, og skolelicensen gælder for et år ad gangen. Abonnementet fortsætter i løbende abonnement, indtil det opsiges. Har du ikke UNI-Login, kan du bestille UNI-Login her.

Fag: Dansk
Målgruppe: 1.-9. klassetrin

Et moderne redskab til god vurderingspraksis
Dafolo Rubrics (www.rubrics.dk) er et digitalt redskab, der med afsæt i tanken om en god vurderingspraksis støtter lærerens inddragelse af forenklede Fælles Mål i planlægning af undervisningen og den løbende, fremadrettede vurdering af den enkelte elev.

Tydelige læringsmål og progression
Dafolo Rubrics kan hjælpe lærere med at forbedre deres vurderingspraksis ved at tydeliggøre hver enkelt elevs - eller klassens - læringsmål og progression for en lektion, et forløb eller hele skoleåret. Med tydelige tegn på læring på fire forskellige niveauer er det hensigten, at eleverne skal blive i stand til at kunne reflektere over egen læring og svare på John Hatties tre feedbackspørgsmål:


  • Hvor skal jeg hen?

  • Hvor er jeg nu?

  • Hvad er mit næste skridt?


Hvad kan du med Dafolo Rubrics?
I Dafolo Rubrics er faserne for hvert videns- og færdighedsmål i de forenklede Fælles Mål for dansk til 1.-9. klasse sammenskrevet til tegn på læring på fire niveauer af fagkonsulent Lise Vogt. Disse kan læreren anvende, som de er, eller læreren kan kopiere dem og tilrette dem til særlige læringsmål og forløb. Dafolo Rubrics kan også anvendes som tom skabelon, hvor læreren kan plotte egne mål og tegn på læring ind. Målene kan tildeles klassen som helhed, hvor differentieringen sker på de enkelte niveauer med tegn på læring, eller de kan tildeles hver enkelt elev som individuelle mål. Som lærer kan man desuden vælge, om eleverne skal kunne redigere i en given rubric eller ej.

Hvem står bag?
Lise er konsulent i dansk og Fælles Mål og tidligere lærer. Hun var medlem af mastergruppen for forenkling af Fælles Mål og formand for skrivegruppen i dansk.

Det siger de
'Rubrics har kvalitet ift. de fire niveauer, som rummer 'udfordringsniveauet' implicit, og understøtter formuleringerne fra EMU'en, hvilket er et plus. Sitet er nemt at navigere i intuitivt, og er alt i alt et godt arbejdsredskab for læreren.' - Gitte Stamp, pædagogisk konsulent, Center for Undervisningsmidler i Vejle
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    daf-7432
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png