button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Enkeltlogaritmisk papir eks. rød, i ks. a 500 stk.

Billede:
Enkeltlogaritmisk papir eks. rød, i ks. a 500 stk.
Forfatter(e): 
Pris pr. stk.: 
DKK 140,40 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 175,50 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Bogen udkommer 11. maj

Med denne bopakke får du 10 bøger, og du sparer 20% bogens pris

Fremtidens skole er en skole, som sætter trivsel, udfoldelse og tiltro til egne styrker i højsædet. I fremtidens skole findes skældud og straf ikke længere som fænomen.

Med udgangspunkt i flere års forskning, interviews med lærere, pædagoger og ikke mindst børnenes egne ord giver denne bog et i dansk sammenhæng unikt indblik i, hvorfor skældud i undervisningen virker direkte modsat på børns læring, relationer, mentale sundhed og deltagelse i skolen.

Skældud har en negativ betydning for børns liv, fordi skældud påvirker deres relationer til kammeraterne og de voksne i skolen, deres deltagelse i undervisningen og ikke mindst deres livsmod og livsglæde. Interviews med børn og unge viser, at lærere og pædagogers skældud gør børnene utrygge, vrede og demotiverede for undervisningen, giver koncentrationsvanskeligheder, og at barnet får det dårligt med sig selv. Men hvad kan du som lærer og pædagog gribe til, hvis klasserummet er præget af konflikter eller kaos? Bogen præsenterer en række værktøjer og tilgange til, hvordan det i højere grad bliver muligt at bedrive undervisning, som er præget af anerkendende rammesætning og venlighed ? til gavn for både børn og voksne. 'Skole uden skældud' er skrevet af ph.d., skoleforsker Louise Klinge, lektor emeritus og børneforsker Erik Sigsgaard samt skolekonsulent og skolelærer Mette Thor Jørgensen.

Bogen har særlig relevans for lærere, pædagoger, skoleledere og alle med interesse for fremtidens skole og børns trivsel, læring og udfoldelse.

Bonus: Tag med på læringsdag om Skole uden skældud - hvorfor og hvordan

Vi tager på denne konference de første skridt til at arbejde i retning af en skole uden skældud til gavn for både børn og voksne.

Læs mere om konferencen her

Normal pris for 10 bøger: 2390,- eks. moms

Din pakke pris med 10 bøger: 1912,- eks. moms
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    501ER
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png