button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Pædagogisk ledelse i teori og praksis - Inspiration til ledere i ungdomsuddannelserne

Billede:
Pædagogisk ledelse i teori og praksis - Inspiration til ledere i ungdomsuddannelserne
Forfatter(e): 
Dorte Ågård og Søren Keller
Pris pr. stk.: 
DKK 248,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 310,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog viser, at den bedste vej til at udvikle skoler og undervisning er at foretage et perspektivskifte hen imod mere og bedre pædagogisk ledelse, hvor blikket er rettet mod elevers læring i alle hjørner af organisationen.

Bogen vil bidrage til at kvalificere dit pædagogiske ledelsesarbejde og udvide det repertoire, du som leder har at trække på i dit daglige arbejde. Den fremlægger den omfattende forskning på området - bragt ned til et overskueligt omfang. Samtidig bringer den beskrivelser af konkrete erfaringer med pædagogisk ledelse i praksis fra danske ungdomsuddannelser for at give dig indsigt i andres dilemmaer, udfordringer og bud på løsningsmuligheder.

Bogens primære målgruppe er de mellemledere, der har mange opgaver tæt på lærerne og undervisningen, det vil sige uddannelsesledere, pædagogiske ledere, pædagogiske chefer, vicerektorer, kursusledere, pædagogiske konsulenter mv.

Om serien

Serien 'Unge i udvikling' præsenterer udgivelser, der sætter spot på unges trivsel, mentale sundhed, udvikling og læring. For at kunne lære og være i fællesskab med andre kræver det, at man trives og er i en god udvikling. Derfor er det vigtigt, at de undervisere, ledere og andre fagpersoner, som hver dag har medansvar for unges liv og læring, er relationskompetente og fagligt stærke. Kun ved hjælp af tydelige og omsorgsfulde voksne, der er didaktisk velfunderede og formår at skabe faglig mening i de unges liv.

Serien henvender sig til ledere og undervisere på alle ungdomsuddannelser samt andre fagpersoner, der arbejder med unge i det daglige.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7791
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png