button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Find dit hvorfor: En praktisk guide til at finde formålet for dig og dit team (e-bog)

Billede:
Find dit hvorfor: En praktisk guide til at finde formålet for dig og dit team (e-bog)
Forfatter(e): 
Simon Sinek, David Mead, Peter Docker
Pris pr. stk.: 
DKK 203,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 253,75 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:


Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


'Hver af os har et HVORFOR, et dybt rodfæstet formål, en sag eller en overbevisning, som er kilden til vores passion og inspiration. Du ved måske endnu ikke, hvad dit er, eller hvordan du skal udtrykke det i ord. Men vi kan garantere dig for, at du har et.'

Ifølge den amerikanske ledelsesguru Simon Sinek kan man inspirere og motivere ved at tydeliggøre, hvilke tanker der ligger bag ens handlinger. Hvis vi ønsker at føle en daglig glæde over og passion for vores arbejde, og at vi bidrager til noget, der er større end os selv, har vi alle brug for at kende vores hvorfor. Denne bog præsenterer i detaljer vejen til hvorfor-opdagelsen.

I Simon Sineks første bog Start med hvorforforklarede han, at det ikke drejer sig om, hvad vi gør, men hvorfor vi gør noget. Find dit hvorfor tager derfor skridtet videre og leverer en konkret vejledning til, hvordan du som enkeltperson og organisation finder frem til dit hvorfor. Når du kender dit hvorfor, er det nemmere at formulere, hvad der giver dig tilfredsstillelse og driver din adfærd. Hvorfor bliver det, du kan referere til og agere ud fra, og du vil blive i stand til at træffe mere bevidste valg for din virksomhed, din karriere og dit liv. Med et tydeligt formuleret hvorfor bliver det som virksomhed nemmere at opnå større og mere langvarig succes, højere grad af tillid og loyalitet blandt medarbejdere og kunder, og det bliver tilmed lettere at være mere fremadsynet og innovativ end konkurrenterne.

Find dit hvorfor er et destillat af mere end 25 års erfaringer med hvorfor-opdagelser. Simon Sinek og hans team har hjulpet alle slags mennesker ? herunder iværksættere, enkelte medarbejdere, små virksomheder og teams inden for store virksomheder ? med at finde deres hvorfor. Denne bog er designet til at hjælpe dig med at finde dit. Bogen har forord af den danske foredragsholder og iværksætter Jonathan Løw.

Se Simon Sineks berømte TED Talk om, hvordan store ledere inspirerer til handling

Omtale af bogen

'Simon Sineks Start med hvorfor er ligeså simpel som den er genial. I Find dit why leverer Sinek & co. en detaljeret og praktisk guide til at få dette forretningskritiske grundarbejde tilvejebragt. For mange virksomheder og ledere har stadig svært ved at finde ind til denne kerne og dernæst svært ved at styre forretningen efter det. Bogen får samtidig tydeliggjort den vigtige kobling mellem virksomhedens, afdelingens og den enkelte medarbejders Hvorfor.' - Astrid Haug, forfatter og digital rådgiver

'Find dit Hvorfor af Simon Sinek er en fremragende bog, som man kun kan blive inspireret af at læse både som leder, medarbejder og hr-professionel. Den er velskrevet, med gode og enkle eksempler lige til at anvende i praksis. Man mærker tydeligt, at den er skrevet ud fra mange års erfaring. Den giver gode ideer til, hvordan man kan arbejde som topleder eller leder, som enkeltperson og som team, hvis man er optaget af at skabe en formålsdrevet organisation, hvor man forstår, hvilke drivende kræfter, hvilken passion og værdier (HVORFOR), der findes i alle hjørner af virksomheden, hos medarbejderne og i de enkelte teams. Hvordan får man det frem og få det omsat til handlinger i hverdagen, så det giver stolthed, passion? Så det resulterer i toppræstationer via high performance teams og arbejdsglæde? Når en virksomhed har et stærkt HVORFOR, smitter det også af på kunder og interessenter. I bogen kan man få svar på, hvorfor mange værdiprocesser og forandringsprocesser ikke forankres i virksomheden, hvis det ender med værdiplakater på væggene og med slogans på musemåtter. Det kræver et spadestik dybere. Der skal arbejdes med HVORFOR, og dernæst skal der arbejdes med HVORDAN, som fører HVORFOR ud i hverdagen. Læs bogen og få ny inspiration.' - Lilian Mogensen, tidl. Koncerndirektør og HR-direktør i ATP.

'Stor ros til forfatterne for både at henvende sig til enkeltpersoner og grupper. Også rigtig fint, at de giver en række råd til facilitatorer om, hvordan de kan lede en hvorfor-proces. Jeg anbefaler gerne bogen og også bogens hjemmeside: www.finddithvorfor.dk.' - Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten.

'På den måde kan det være yderst relevant at arbejde med at finde sit 'hvorfor' som individ, i et team og i en organisation. Bogen indskriver sig i genren af populær positiv psykologiske håndbøger og er nem at læse og gå til. Det er en veldrejet håndbog med brugsanvisninger på, hvordan man kan gå frem til at få en bedre forståelse og kommunikation om sit 'hvorfor' på de 3 nævnte niveauer. Derfor vil den uden tvivl vække begejstring for mange, som ønsker konkret hjælp til at finde sig selv, udvikle sit team eller måske organisationen. Det er praktikere og folk med hang til at få at vide, hvordan man gør, at denne bog appellerer til. Bogen fik mig til at reflektere over mit hvorfor og mindede mig om, hvor vigtigt der er at holde fast i det, og det var en fin øvelse.' - Marianne Levinsen, Fremforsk, Center for Fremtidsforskning.

'Simon Sinek tilbyder læseren en tilgængelig værktøjskasse, som jeg varmt kan anbefale til både konsulenter og virksomhedsledere, der vil forny strategiprocesser, som fører til nye erkendelser og skaber innovation og forandring. Hvorfor-rejsen er værd at bruge tid på, fordi processen sker på et menneskeligt grundlag, hvor relationen til kunder, borgere, kollegaer og medarbejdere er vigtigere end mekaniske robotlignende styresystemer.' - Ph.d. Poula Helth, ledelsesforsker, forfatter og coach.

'Find dit Hvorfor af Simon Sinek, David Mead og Peter Docker er en fremragende praktisk guide til at finde formålet for dig selv og dit team (Dafolo). Det er igennem kombinationen af organisationens hvorfor og den enkeltes hvorfor, at magien opstår. 'Ledere er de mennesker, der har modet til at gå først og bane en vej, som andre kan følge', 'Vores kampe er de kortsigtede skridt, vi må tage på vores vej til langsigtet succes' og 'En leders største bidrag er at skabe andre ledere' er citater fra bogen. Erfaringsmæssigt kan jeg i den grad sige ja, ledelse kræver sin leder.' - Grethe Andersen, Danske Kommuner.

'Jeg kan godt lide, at forfatterne henvender sig både til enkeltpersoner og grupper. Det er også brugbart for lederne blandt læserne, at bogen giver råd om, hvordan man som leder og facilitator kan lede en fælles hvorforproces for teamet (?) Jeg anbefaler gerne bogen og den tilhørende finddithvorfor.dk.' - Ulla Bechsgaard, journalist, ledelses- og udviklingskonsulent, Ledetråden.

'FIND DIT HVORFOR er en opfordring til, at vi rummer os selv og hinanden på en større måde, så livskraften og kreativiteten kan vokse i vores virksomheder, teams og indeni os selv. Bogen er meget vigtig i vores nutid, for den er med til at legitimere, at vi bruger tid igen og igen på dette ?bløde? vigtige område, der sætte fokus på vores forståelse af, hvordan det er, at vi hver især får verden til at give mening - og hvorfor meningsdimension banker på i vores nutid. - Hanne Lindblad, foredragsholder og tidligere CEO hos CallMe
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-829-8
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png