button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

De gode kompetencer i det 21. århundrede

Billede:
De gode kompetencer i det 21. århundrede
Forfatter(e): 
Lene Heckmann, Mette Meineche og Birgit Schøn
Pris pr. stk.: 
DKK 220,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 275,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Begrebet 'Det 21 århundredes kompetencer' refererer til en bred palet af viden, færdigheder, tilgange og karaktertræk, der inden for uddannelsesområdet regnes som afgørende for at få succes i det moderne samfund og skabe gode liv med hele mennesker. Denne bog sætter fokus på de kompetencer, som elever - sandsynligvis - får brug for at mestre i et samfund, der forandrer og udvikler sig med stadig stigende hastighed.

I bogen indkredses de gode kompetencer til fire kompetencer, som kaldes 'de fire K?er', nemlig kollaboration, kommunikation, kreativitet og kritisk tænkning.

Bogen er en håndsrækning til lærere, pædagoger, studerende, ledere, vejledere, teamkoordinatorer og andre, som søger viden om og konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med det 21. århundredes kompetencer i skolen - i praksis.Omtale af bogen'Bogen er meget praksisnær og giver en række gode konkrete eksempler på tiltag om gruppesammensætninger og roller fx om samarbejdsfærdigheder: at kunne lytte aktivt, opmuntring af andre og modtage feedback og om den kritiske tænkning hvor der lanceres en spørgematrix. Bogen er lige til at bruge i den daglige undervisning - den indeholder mange afsnitsinddelinger og er velskrevet. Det er meget befriende at bogen slår på vigtigheden af træning altså det at samarbejde, kommunikere og være kritisk, ikke er noget man bare kan.' - Dansk bibliotekscenter
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    8044
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png