button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Den gode studiegruppe

Billede:
Den gode studiegruppe
Forfatter(e): 
Thomas Harboe, Karsten Mellon (red.), Camilla Raymond, Kristina Suhr, Lene Tanggaard (red.) og Steen Visholm
Pris pr. stk.: 
DKK 150,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 187,50 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Hvad vil det egentlig sige at være en del af en studiegruppe? Denne bog ser nærmere på, hvad man skal være opmærksom på for at kunne være en gruppe, og hvad der skal til for at blive en velfungerende studiegruppe.

Igennem fem kapitler sættes der fokus på to centrale temaer i studiegruppearbejdet: Det ene tema er knyttet til ny forskning i kreativitet og handler om, hvordan kreativitet kan berige studiegruppens arbejde. Det andet tema er studiegruppemedlemmernes følelser og særligt, hvordan følelser og konflikt kan forstås i en gruppesammenhæng i både bevidste og ubevidste processer. Derudover viser bogen, hvordan man kommer godt fra start med studiegrupperne ved at give konkrete eksempler på feedback i studiegruppen og på, hvordan ikke kun flow, men også fiasko kan opfattes som noget godt, når bare man er opmærksom på det. Hvert kapitel afsluttes med refleksionsspørgsmål, som gruppen sammen kan diskutere og forholde sig til.

Den gode studiegruppe er bogen til studerende og undervisere på professionshøjskoler og universiteter, der ønsker at udvikle, afprøve og fokusere på det, der er centralt på en uddannelse, nemlig at studere og lære sammen med andre.

Bogen er redigeret af Lene Tanggaard, ph.d., professor og viceinstitutleder ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet, og Karsten Mellon, ph.d. og lektor ved Professionshøjskolen Absalon.

Omtale af bogen

'Bogen kan ses som et opslagsværk igennem hele ens tid som studerende, men bestemt også være nyttig, når man kommer ud på arbejdsmarkedet. Det er en bog, jeg synes, man skal investere i som studerende.' - Mitzie Dybdahl Hedevang, pædagogstuderende ved VIA Holstebro. Se videoanmeldelse her

'En meget velskrevet, interessant og ikke mindst anvendelig bog - lige den, vi manglede! (...) Bogen er et fint eksempel på, hvordan teori udmøntes i praksis. Her er virkelig noget at gå i gang med - og samtidig blive klog på teorierne, der ligger bag.' - Folkeskolen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7891
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png