button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Træn dansk 2

Billede:
Træn dansk 2
Forfatter(e): 
Jytte Blanner
Pris pr. stk.: 
DKK 49,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 61,25 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Til dig, der er begyndt i 2. klasse!

I dette hæfte skal du lave sjove opgaver, hvor du bruger sproget i en masse forskellige sammenhænge. Det kan være med ord, der betyder det samme, eller ord, der betyder det modsatte.

Det kan endda også være opgaver med ét ord, der betyder to forskellige ting. Du kommer til at læse, lytte, tale, skrive og selv få gode idéer, du kan bruge i dine opgaver.

Du kommer til at arbejde med ordklasser som navneord, udsagnsord, tillægsord, egennavne og talord, og du kommer også til at arbejde med stavning, for eksempel i forbindelse med vokaler, der lyder, som de skal, eller lyder helt anderledes.

Nogle opgaver handler om jeopardy, ordsprog og talemåder, men tag et kig i hæftet, for der er også mange andre spændende ting!

God fornøjelse!Læs et uddrag af bogen


Omtale af hæftet

'Træn dansk er et indbydende og gennemarbejdet engangsmateriale. Det bringer eleverne igennem de danskområder, vi gerne vil have i løbet af indskolingen, på en sjov og overskuelig måde. Engangsmaterialers udfordring er, at der ikke er opgaver nok til de elever, der har brug for at træne mere eller andet. Det skal ikke komme dette materiale til last. Det kan bestemt anbefales inden for rammerne af engangsmaterialer.' - Folkeskolen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7648
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png