button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Vedholdenhed i skolen - viljen starter, når lysten slutter

Billede:
Vedholdenhed i skolen - viljen starter, når lysten slutter
Forfatter(e): 
Allan Kortnum, Peter Arnborg Videsen og Kasper Ploug Jepsen
Pris pr. stk.: 
DKK 219,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 273,75 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

I en tid hvor smartphones, streamingtjenester og andre medier kæmper om vores opmærksomhed, bliver vedholdenhed af mange set som det 21. århundredes vigtigste ressource. Især i de seneste år er forskningen i emnet steget markant. Men hvad vil det sige at være vedholdende? Hvordan kan vi konkret arbejde med vedholdenhed? Og hvorfor er det overhovedet en fordel at opøve sin evne til fordybelse, når nu telefonen brummer i lommen, og det kun lige tager to sekunder at tjekke?

Denne bog vil gennem eksempler og øvelser tilbyde læseren grundig viden om, inspiration og ikke mindst værktøjer til at arbejde med vedholdenhed hos unge i alle aldre - fra grundskolebørn til unge på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Bogen henvender sig til undervisere og skoleledere på alle alderstrin og uddannelsestyper, der gerne vil vide mere om vedholdenhedens betydning for læring. Bogen kan desuden læses af alle, der er i arbejdsmæssig berøring med børn og unge, og som gerne vil vide mere om, hvordan vedholdenhed kan blive en vej til at opnå 'det gode liv'. Bogen er skrevet af Allan Kortnum, Peter Arnborg Videsen og Kasper Ploug Jepsen, der alle er blandt initiativtagerne til at arbejde med mindsetbaseret´ undervisning i en dansk sammenhæng.

forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7783
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png