"
contact-mail.png
Kontakt os

  1. Send
Dafolocykler i Aalborg og i Afrika!
Dafolo arbejder tæt sammen med studerende fra forskellige studieretninger ved Aalborg Universitet i form af praktikophold, studiejobs og projektopgaver.

Kontakten til uddannelsesmiljøet er med til at holde os opdateret om resultater fra den nyeste forskning samtidig med, at vi får et bredt rekrutteringsgrundlag for ansættelse af nye medarbejdere, der har spottet Dafolo som en spændende arbejdsplads med gode muligheder for personlig udvikling.
 

Gennem sponsering af studiecykler har vi igennem det seneste år været synlige omkring AAU og i det generelle bybillede i Aalborg. En lille billedserie viser, hvordan studerende på forskellig vis har glæde af deres studiecykel:
 

 Dafolo-studiecykel5  Dafolo-studiecykel1
 Dafolo-studiecykel4  Dafolo-studiecykel3


Konceptet ”Studiecykel.dk” er et socialøkonomisk outdoor initiativ med fokus på ansvarlig reklame, hvor udvalgte studerende får en gratis cykel. Når cyklerne har kørt i Danmark, gives de videre til unge afrikanere, der har meget lange afstande til skole. Herved hjælper studiecyklen ikke bare danske unge, men også afrikanske unge.


Er du interesseret i at få en studiecykel, kan du tilmelde dig på www.studiecykel.dk/studerende.

Tilbage
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666