"
contact-mail.png
Kontakt os

 1. Send
Konference i Aalborg og Ballerup: Datainformeret skoleledelse
Få indblik i, hvordan skolelederens arbejde med kvantitative og kvalitative data kan være med til at påvirke elevernes læring i en positiv retning. 

På konferencen introducerer Cath Smith The London Challenge, som er et projekt fra England, der blev skabt med henblik på at styrke uddannelsessystemet i nogle af Londons mest udsatte distrikter. Cath Smith er skoleleder på Bow School i London-bydelen Tower Hamlet, hvilket netop er et af de fattigste og mest udsatte skoledistrikter i London. Gennem deltagelse i The London Challenge har Cath arbejdet med skoleudviklingen af Bow School, herunder lærernes brug af data i arbejdet med at forbedre undervisningen og elevernes læring.  

 

Skolen har således undergået bemærkelses-værdige forandringer, hvad angår elevernes læring og trivsel. Konferencen byder desuden på et spændende oplæg fra den danske skoleleder, Lasse Reichstein, der sætter datainformeret skoleledelse ind i en dansk kontekst og desuden taler om, hvordan der gemmer sig vigtig og brugbar viden i de mange data, man efterhånden kan fremskaffe. En af pointerne i dette oplæg er, at danske skoleledere skal blive mere nysgerrige på disse data, men samtidig blive bedre til at analysere, vurdere og forholde sig kritisk til dataene.

    

 

Cath Smith er skoleleder på Bow School i London-bydelen Tower Hamlet, der er et af Englands fattigste skoledistrikter med den største andel af tosprogede elever. Bow School har ligesom mange andre skoler i Tower Hamlet undergået en bemærkelsesværdig udvikling, hvad angår resultater for elevernes læring og trivsel. Denne udvikling bygger på en række forandringsprocesser i Londons skolesystem i forbindelse med projektet The London Challenge.

 

 

Efter frokosten afvikles følgende sessioner (hvoraf du har mulighed for at deltage i to): 
 

 • Skoleledelse med indsigt: Om hvordan Conexus i flere praksissammenhænge har arbejdet med kombinationen af data, pædagogik og elevernes læring.
  v/ Yngve Lindvig, researchleder og analytiker, Conexus
   

 • Elev- og læringscentreret skoleledelse – hvordan griber vi det an?: Dette oplæg vil præsentere Viviane Robinsons model for elevcentreret skoleledelse samt give nogle helt konkrete og praksisnære eksempler på, hvordan skoleledere kan arbejde med data som grundlag for forbedringer i skolen.
  v/ Mette Bak Bjerregaard, konsulent, Dafolo A/S 
   

 • Den rette information er nøglen til fremgang: Med afsæt i et projekt i Aabenraa Kommune, vil debbe session give indblik i, hvordan elevernes progression kan beskrives, visualiseres og sammenholdes ud fra data.
  v/Nikolaj Schnurre, læringskonsulent i ledelse ved Undervisningsministeriet og Aabenraa Kommune
   

 • Erfaringer fra praksis med datainformeret skoleledelse: Med afsæt i en kombination af praksis og forskning, fortæller Line Skov Hansen om, hvordan trivsels- og forbedringsarbejdet på de danske skoler kan understøttes af data.
  v/ Line Skov Hansen, projektmedarbejder og ph.d.-studerende på LSP 
   

Se et detaljeret program for konferencen Datainformeret skoleledelse, der afholdes i både Aalborg og Ballerup

 

Tidspunkt: Den 9. marts 2016 i Aalborg og den 10. marts 2016 i Ballerup
 

Konferencesteder: KMD, Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg og KMD, Lautrupparken 40-42, 2750 Ballerup
 

Målgruppe: Konferencens målgruppe er skoleledere, forvaltningsansatte, kommunale udviklingsmedarbejdere, konsulenter eller andre med interesse i datainformeret skoleledelse.
 

Pris: Kr. 2.398,- ekskl. moms pr. deltager. Der ydes 10 % rabat ved 3 tilmeldinger fra samme institution (samlet tilmelding). 
 

Tilmelding: Bindende tilmelding senest den 10. februar 2016. Tilmeld dig her til konferencen i Aalborg og tilmeld dig her til  konferencen i Ballerup.


 

NYE UDGIVELSER FRA DAFOLO


Datainformeret forbedringsarbejde i skolen

af Thomas Nordahl

Pris: 178 kr. ekskl. moms

 

 

Opløftende ledelse

af Andy Hargreaves, Alan Boyle og Alma Harris

 

Pris: 290 kr. ekskl. moms

 


Yderligere information: Salgs- og marketingskoordinator Dorte Kristensen, telefon 9620 6666 / mail dk@dafolo.dk

Tilbage
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666