"
contact-mail.png
Kontakt os

  1. Send
Pressemeddelelse: Leverandørsamarbejde øger mulighederne for effektivisering i kommunerne
ScanJour og Dafolo har udviklet et nyt system, der sikrer fuld integration mellem Digital Borgerservice og ScanJours sagsbehandlingssystem Captia.
Systemet sikrer, at kommunernes informationer om den enkelte borger altid er fuldt opdaterede og skaber en hurtigere og mere effektiv sagsbehandling.

Dafolo og ScanJour kan nu levere både teknologi og løsninger, der imødekommer såvel borgerens ønske om øgede muligheder for digital selvbetjening som de kommunale sagsbehandleres ønske om at realisere og udnytte de muligheder, der ligger i digitaliseringen af sagsbehandlingen i kommunerne.

I det nyudviklede system sker oprettelse og opdatering af sager i ESDH-systemet automatisk, når en borger indsender en blanket eller formular - hvad enten det sker på papir eller digitalt.

For sagsbehandleren betyder det nye system, at man hele tiden har et automatisk opdateret overblik over borgerens sag, hvilket giver en betydelig tidsbesparelse, der for borgeren betyder en langt hurtigere og mere smidig sagsbehandling. Med 2D stregkoder eller Dafolo Processtyring får kommunen tilmed mulighed for at automatisere arbejdsgangene fuldt ud.

Hos ScanJour udtrykker adm. direktør Henrik Schlægel stor tilfredshed med samarbejdet og siger: ”Danmark er et af de lande, hvor digitaliseringen af administrative processer og selvbetjeningstilbud til borgerne er længst fremme. Med det nye system fra ScanJour og Dafolo, der begge er førende med hensyn til levering af administrative systemer til offentlige myndigheder, er vejen banet for, at vi i Danmark kan tage endnu et væsentligt skridt fremad i digitaliseringen af den kommunale sagsbehandling”.

Adm. direktør hos Dafolo Hans Christian Højslet udtaler: ”I en tid hvor de kommunale sagsbehandlere efterspørger muligheder for at automatisere og effektivisere sagsbehandlingen, og hvor borgerne ønsker yderligere muligheder for digital selvbetjening, har det været vigtigt for Dafolo at sikre en fuld integration mellem de blanketløsninger vi tilbyder og sagsbehandlerens systemer. Det har vi opnået takket være samarbejdet med ScanJour, og jeg er overbevist om, at det nye system vil betyde et løft i sagsbehandlingen og store ressourcebesparelser”

Yderligere information om samarbejdet mellem Dafolo og ScanJour:
Markedsdirektør Jakob Brix, ScanJour: Mobil 2631 4227 / Mail jjb@scanjour.dk  eller
Salgsdirektør Peter Friis Mikkelsen, ScanJour: Mobil 2631 4177 / Mail pfm@scanjour.dk
Adm. dir. Hans Christian Højslet, Dafolo: Mobil 2080 2850 / Mail hch@dafolo.dk

Tilbage
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666