"
contact-mail.png
Kontakt os

  1. Send
Forlaget Hovedland skifter til bogdistributør til Dafolo
Efter et intensivt forhandlingsforløb flytter forlaget sine bøger til Dafolo.
Forlaget Hovedland har i 20 år haft et udmærket samarbejde med NBC om forlagsekspedition. Hovedland har nu valgt at skifte leverandør og vil fremover anvende Dafolo til ekspedition og distribution. De seneste år er antallet af Dafoloekspederede forlag steget markant, og det er blevet bemærket i branchen. Således også af Forlaget Hovedland. Efter en præsentation af de services, Dafolo tilbyder, fulgte et kort forhandlingsforløb, der resulterede i indgåelse af en aftale gældende fra det tidlige efterår 2014.

Forud for den fysiske flytning af Hovedlands bøger bliver forlagets medarbejdere undervist i Dafolos systemer og services, så overgangen til en ny leverandør bliver så smidig som mulig. Direktør og forlægger Steen Piper udtaler: ”Vi har kun hørt godt om Dafolo som forlagsekspedition. Vi har fulgt virksomhedens udvikling igennem de seneste år og mener, at Dafolo kan levere den service, vi forventer. Mødet med repræsentanter for virksomheden bekræfter det image, Dafolo har i branchen. Dafolo signalerer professionel service og fleksibilitet samtidig med, at de kan levere kerneydelserne omkring distribution.” Som en særlig kundepleje indbydes alle Dafoloekspederede forlag hvert år til et netværksarrangement med mulighed for at få ny viden og udveksle erfaringer. I en branche, der er under pres og voldsom forandring, er det nødvendigt at have en god samarbejdspartner, der er fleksibel og tilpasningsparat. ”Det er vi overbevist om, at have fundet i Dafolo, og vi ser frem til et godt samarbejde”, tilføjer Steen Piper.

Om aftalen siger administrerende direktør i Dafolo Hans Chr. Højslet: ”Dafolos geografiske base i Nordjylland betragter vi som en styrke. Virksomhedens medarbejdere udviser stor ansvarlighed og loyalitet. Begge dele er afgørende i forhold til at levere serviceydelser af høj kvalitet og samtidig sikre kontinuitet i relationen til kunderne. Begrebet Udkantsdanmark passer på ingen måde på Dafolo, som udvikler og vækster på alle forretningsområder.”

Dafolo har rødder i den grafiske branche og har sit eget forlag. Det var derfor nærliggende for virksomheden at koble kompetencerne og etablere et selvstændigt forretningsområde for forlagsekspedition. Hans Christian Højslet fortsætter: ”Vi forsøger at gøre tingene lidt anderledes end vores konkurrenter. Vi er stolte over at blive valgt som distributør til Forlaget Hovedland og vil gøre vores yderste for at leve op til Hovedlands forventninger.

Dafolo Lager ekspederer i dag for 85 forlag, og antallet af kunder er i vækst. På bare fire år er Dafolo Lager vokset fra alene at betjene Dafolos eget forlag til nu at have bøger liggende på ca. 4.000 m² i 6-8 meters højde.

Yderligere information
Direktør Steen Piper, Forlaget Hovedland, telefon 8627 6500, e-mail sp@hovedland.dk
Adm. direktør Hans Chr. Højslet, Dafolo A/S, telefon 2080 2850, e-mail hch@dafolo.dk
Tilbage
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666