"
contact-mail.png
Kontakt os

  1. Send
Pressemeddelelse: Dafolo styrker sin position i den grafiske branche med overtagelse af midtjysk trykkeri
Med erhvervelsen af JYPA ApS øger Dafolo A/S sit udviklingspotentiale som grafisk full service leverandør.

Begge virksomheder har en lang tradition inden for grafisk produktion men har haft fokus på forskellige kundetyper. JYPA har primært serviceret kunder fra advokatbranchen, ejendomsmæglerbranchen og handels- og industrisegmentet. Dafolo har igennem en årrække leveret tryksager til den offentlige sektor. For at matche udviklingen i markedet tilbyder både JYPA og Dafolo løsninger, hvor grafisk produktion kobles med web-to-print og fleksible distributionsløsninger. Kræfterne forenes nu med henblik på at opnå fordele gennem øget volumen og produktudvikling til gavn for kunderne.
 

Opkøbet sker som et led i Dafolos strategi om at vækste via opkøb eller fusioner indenfor virksomhedens grafiske forretningsområde. Målet er at opnå større volumen for at kunne optimere processerne i den grafiske produktion og samtidig nå ud til kundesegmenter i det private erhvervsliv.

Overtagelsen af JYPA sker efter en god og konstruktiv dialog. Efter en årrække med meget lange arbejdsdage, har adm. direktør Torben Lindeschouw ønsket at kunne bruge mere tid sammen med sin familie.
 

JYPA ApS består efter overtagelsen som en selvstændig juridisk enhed. I forbindelse med overtagelsen lukkes JYPAs grafiske produktion i Viby ned, og JYPA ApS vil fortsætte som selvstændigt salgsselskab i Dafolos koncern. Alle salgsansvarlige medarbejdere i JYPA fortsætter sammen med Torben Lindeschouw i JYPA ApS, hvor de også fremover vil varetage kontakten til kunderne.
 

Om salget af JYPA ApS siger adm. direktør Torben Lindeschouw: ”Det har været både spændende og udfordrende at deltage i den forandringsproces, der har ændret JYPA fra et traditionelt trykkeri til en full service leverandør af grafiske produkter og services”. Blandt resultaterne er vækst i omsætningen af web-to-printløsninger til handels- og industrivirksomheder. Torben Lindeshouw fortsætter: ”Ved salget af virksomheden har det været vigtigt for mig, at de mange kunder, der har vist JYPA tillid i adskillige år, trygt kan se fremtiden i møde. Og det er min klare fornemmelse, at Dafolo vil fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og yde rigtig god service overfor de kunder, jeg bringer med ind i virksomheden.”
 

Om overtagelsen siger Dafolos administrerende direktør Hans Christian Højslet: ”Med købet af JYPA styrker vi positioneringen i markedet for Dafolo Grafisk gennem øget volumen”. Det åbner mulighed for bedre kapacitetsudnyttelse, styrkelse af salgsindsatsen og udvikling af nye produkter til kunderne. Hans Christian Højslet tilføjer: ”Vi har rigtig gode erfaringer med lignende overtagelser - både når det gælder salg og kundeservice og, når det handler om levering af kvalitetsprodukter til tiden. Senest i form af overtagelsen af Forlaget VVC og forlaget didactica.”
 

Overtagelsen af JYPA ApS sker pr. 28. august 2014.
 

Yderligere information

Adm. direktør i Dafolo A/S Hans Christian Højslet, telefon 2080 2850 eller

adm. direktør i JYPA ApS Torben Lindeschouw, telefon 2925 7833
 

 
Tilbage
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666