button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Barn-til-barn-massage - en pædagogisk ramme om trygge børnefællesskaber (inkl. hjemmeside) (e-bog)

Billede:
Barn-til-barn-massage - en pædagogisk ramme om trygge børnefællesskaber (inkl. hjemmeside) (e-bog)
Forfatter(e): 
Line Calberg Neess
Pris pr. stk.: 
DKK 190,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 237,50 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:


Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre
.

Lærer man at massere, mens man er barn, lægger man kimen til en god vane - nemlig den at tage vare på sig selv og at gøre noget godt for andre.

Denne bog handler om, hvordan man kan arbejde med barn-til-barn-massage som et pædagogisk redskab i dagpleje, vuggestue, børnehave, fritidsordning og skole.

Barn-til-barn-massage skaber omsorg mellem børnene og nedsætter konfliktniveauet i gruppen. Den, man masserer, er man også senere mindre tilbøjelig til at slå eller mobbe - nye venskaber opstår dermed, og gruppedynamikken forbedres.

Bogen klæder dig på til hurtigt at komme i gang med barn-til-barn-massage med lige præcis den aldersgruppe, du arbejder med.

På bogens hjemmeside www.dafolo.dk/barntilbarn kan du finde de forskellige praktiske redskaber, oversigter og skemaer fra bogen i versioner, der kan tilpasses egen praksis og printes ud, vises på Smartboard eller lignende.

Line Calberg Neess er uddannet pædagog, massør, coach, motorikvejleder og AKT-vejleder. Hun har siden 2003 arbejdet med børnemassage i mange forskellige former.

'Dette er en hjertevarm brugsbog. Der er alle de forklaringer du har brug for i bogen. Både de teoretiske og de praktiske. Man mærker med det samme, at forfatteren ved hvad hun skriver om. Her er til mange timers afslappende massage beskrevet til mindste detalje. Når du har læst bogen er det bare at gå i gang med din klasse.' - Kai Pedersen, AKTbladet
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-814-4
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png