button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Den gode skolestart -klassesæt a 25 stk.

Billede:
Den gode skolestart -klassesæt a 25 stk.
Forfatter(e): 
Pia Jessen og Christel Moll
Pris pr. stk.: 
DKK 1.200,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 1.500,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Her har du et klassesæt med 25 eksemplarer af bogen

Værdi af klassesæt: 1950,- ekskl. moms
Pris for klassesæt: 1200,- ekskl. moms
Du sparer: 750,- kr.

Den gode skolestart - sådan støtter du dit barn er henvendt til forældre, hvis barn skal begynde i skole.

Dit barn glæder sig til mødet med skolen. Den første skoledag er noget helt særligt: Flaget er hejst, og stemningen er i top. Glæden og forventningerne er ofte blandet med sommerfugle og forsigtighed hos barnet, som har brug for den trygge hånd hos mor eller far. Forventningerne til den nye skoleverden er også stor hos forældrene. Det er nu, dit barn for første gang får en titel som elev. Skolen er langt den største institution, dit barn har været tilknyttet, og det vækker ofte en del uro hos forældre.

Dette hæfte indeholder de vigtigste informationer om barnets skolestart. Det giver svar på en række spørgsmål som for eksempel:

Hvad skal skoletasken indeholde ? blyant eller bærbar computer? Hvornår må man ringe til læreren, og hvor meget af barnets liv skal læreren egentlig blandes ind i? Hvad er en elevplan og et forældreråd?

Hermed gives forældrene og indskolingens lærere og pædagoger et fælles udgangspunkt og en mulighed for at få afstemt de mange forventninger.

Den gode skolestart ? sådan støtter du dit barn er skrevet af Pia Jessen, der er børnehaveklasseleder og formand for Børnehaveklasseforeningen, og Christel Moll, der er lærer i indskolingen.

Se indholdsfortegnelse og forord til hæftet

'Bogen berører emner lige fra penalhusets indhold til vurdering af barnets skoleparathed og kan nærmest betragtes som det første forældremøde på skrift. Hæftet er derfor både et godt oplæg til forældremødet, så forældrene kan møde forberedte frem, eller kan anvendes som en slags opslagsværk af forældremødets mange aftaler og informationer, som ofte forsvinder i mængden (?) Dette er en glad, positiv og letlæst bog om den gode skolestart. Bogen er en god hjælp for både skolen og forældrene til at få samarbejdet godt i gang, så børnene kan få den bedst mulige start på deres uddannelsesforløb og deres sociale liv de næste mange år.'
Læs lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7149-25
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png