button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Dialogisk læsning - hvordan? (E-bog, epub)

Billede:
Dialogisk læsning - hvordan? (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Lotte Salling
Pris pr. stk.: 
DKK 64,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 80,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Når vi ønsker at læsemotivere børn, er vores vigtigste opgave at præsentere dem for en bred vifte af læseoplevelser, der får dem til at elske historier og bøger. Vi må eksperimenterer med at gøre oplæsningsformen så sprogligt varieret og attraktiv som muligt, give plads til mere tovejs-kommunikation og inddrage børnene aktivt. Det er det, som kaldes 'dialogisk læsning'. Dette hæfte giver masser af ideer til, hvordan man kommer i gang med dialogisk læsning - i vuggestuen, børnehaven, børnehaveklassen eller derhjemme. Hæftet er inddelt i de tre temaer:

  • 1. Oplæsning og samtale
  • 2. Rim, remser og sproglyde
  • 3. Aktiv deltagelse og fantasi
Efter hver del rundes af med en opsummering, som også findes på tre tilhørende plakater. Hæftet er henvendt til pædagoger, dagplejere, børnehaveklasseledere, forældre og bedsteforældre. Lotte Salling er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog. Hun er forfatter til en lang række bøger med fokus på rim, remser, dialogisk læsning og sprogstimulering. Hun har siden 1992 undervist børn og unge i rytmik og bevægelse, lavet sprogprojekter med børn og arbejdet som foredragsholder for pædagoger og forældre om børn og sprog. Se hæftets indholdsfortegnelse og en introduktion til dialogisk læsning Besøg Lotte Sallings hjemmeside
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-582-2
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png