button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Mistrivsel i skolen - der er hjælp at hente

Billede:
Mistrivsel i skolen - der er hjælp at hente
Forfatter(e): 
Lene Bjerring Bagger, Lisbeth Lenchler-Hübertz
Pris pr. stk.: 
DKK 198,40 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 248,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:
Livet viser sig ikke altid fra sin nemmeste side. I hvert  eneste klasseværelse sidder der børn, som ikke trives. Og ofte ved lærere og pædagoger ikke, hvad de skal gøre for at støtte børnene bedst muligt.

Denne bog sætter fokus på, hvordan man kan hjælpe børn med eksempelvis psykisk syge forældre, børn i sorg, skilsmissebørn, børn med afføringsproblemer eller børn, der bliver mobbet. Den bidrager med en baggrundsforståelse af disse børns problemstillinger og giver mange konkrete redskaber til at hjælpe børnene tilbage i trivsel. På den måde kan den enkelte lærer gøre en forskel for de børn, der har det svært - allerede i dag.

Bogen indledes med en introduktion til tilknytning, reaktioner, symptomer og sprogets betydning, og sidst i bogen har forfatterne samlet en række pædagogiske værktøjer, forslag og referencer til, hvordan man kommer videre. Den henvender sig til lærere, AKT-lærere, pædagoger i indskolingen og SFO samt andre, der har børnenes problemer tæt inde på livet.

'En praktisk anvendelig værktøjsbog på et solidt teoretisk grundlag.'
Læs hele lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'Optimistisk og praktisk guide til lærere og pædagoger til at få indsigt i symptomer, reaktioner og handlemuligheder i forhold til forskellige børns vanskeligheder (?) Det er virkelig skønt med en bog, der tager fat i det positive, og som giver læreren en faglig indsigt i en række specifikke problemstillinger.'
Læs hele anmeldelsen fra Folkeskolen

'Det er et imponerende arbejde forfatterne på små 160 sider fremstiller, og de afslutter bogen med et ønske om, at denne bog bidrager til at få håbet og optimismen tilbage, når der arbejdes med børn med særlige behov. Det synes jeg ganske afgjort lykkes for forfatterne, der har samlet megen viden og fået den struktureret på en pædagogisk anvendelig måde, så bogen fremstår som et opslagsværk.'
Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    kf8040
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png