button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Mit barn - mit ansvar (E-bog, epub)

Billede:
Mit barn - mit ansvar (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Ole Bang-Larsen og Tove Rasmussen
Pris pr. stk.: 
DKK 40,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 50,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


De fleste lærere og skoleledere kan nikke genkendende til, at man i skolens yngste klasser ikke umiddelbart kan gå i gang med at lære dem at læse eller skrive. Som oftest skal man først igennem en længere proces, hvor børnene skal lære at sidde stille, lytte indtil det bliver ens tur til at sige noget samt andet af samme slags. Ofte skal børnene i en vis grad opdrages af skolen, inden man kan begynde den egentlige undervisning.

Tendensen bliver tydeligere og tydeligere. Dette har fået flere skoler til at melde klart ud overfor forældrene, hvad deres ansvar i forhold til barnets opdragelse egentlig er. Der er øjensynligt et behov for klarhed om, hvem der har det primære ansvar for barnets opdragelse.

Pjecen er en hjælp til de forældre, som elsker deres børn og vil dem det bedste. Den er en hjælp til i vigtige situationer at træffe kvalificerede voksenvalg og til at sætte kursen for sine børn.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-116-9
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png