button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Kirre - fra barn til ung mand - Om ensomhed, kamp og forsoning

Billede:
Kirre - fra barn til ung mand - Om ensomhed, kamp og forsoning
Forfatter(e): 
Gunilla O. Wahlström
Pris pr. stk.: 
DKK 231,20 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 289,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Køb bogen og spar 50%

'KIRRE - fra barn til ung mand', som er fortsættelsen af 'Kirre', er nu udkommet på dansk. Med fortsættelsen har forfatteren Gunilla O. Wahlström overbevisende videreført den gribende fortælling om Kirres skæbne.

I 'Kirre' fik man indsigt i, hvordan et omsorgssvigtet barn kan have svært ved at få livet til at hænge sammen. Vi blev delagtiggjort i Kirres møde med pædagoger og lærere og så, at det er muligt for udsatte børn at få et godt liv, blot man får den rette støtte.

Bogen beskriver Kirres udvikling og opvækst fra barn til ung mand. Kirre må kæmpe mange kampe pga. sin baggrund, og mobning bliver et centralt emne. Vi følger tillige andre skæbner i det hjemlige og professionelle miljø omkring Kirre, og forfatteren formår at fortælle mange personers historie på en gang. Bogen giver dermed også indblik i menneskers liv på godt og ondt.

Gunilla O. Wahlström har skrevet en vedkommende bog fuld af håb og håndgribelig vejledning til arbejdet med omsorgssvigtede børn. Bogen lægger op til nye måder at arbejde med udsatte børn og unge på, og er man professionel omsorgsperson, kan bogen bevirke, at man finder nye veje at gå med disse børn og unge.

Bogen henvender sig til alle, der har børn i deres varetægt, fx lærere og pædagoger, lærer- og pædagogstuderende, socialrådgivere og sagsbehandlere, ja til alle, der føler ansvar for børns trivsel. Bøgerne har i Sverige efterhånden vundet eksemplarisk status som udtryk for en involverende pædagogisk praksis, ?Kirre-pædagogik?. De bruges som indledende grundbøger til uddannelser af pædagoger m.fl. i Sverige.

Konsulentassistance/Trivsel/Supervision/Undervisning/Foredrag og dialogmøder/Familieterapi, rådgivning og vejledning  - kontakt Oversætter Anne Mette Holstein www.am-holstein.dk
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    kf7919
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png