button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

VækstModellen - kulturskabende dialoger

Billede:
VækstModellen - kulturskabende dialoger
Forfatter(e): 
Marianne Grønbæk, Henrik Pors og Jonas Grønbæk Pors
Pris pr. stk.: 
DKK 248,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 310,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

VækstModellen tilbyder en struktur for samtaler, der sikrer et fokus på det, der virker og går godt, som er fundamentet for succesfulde forandringer. Alles holdninger og tanker kommer frem, og dialogen styres, så alle kommer til orde, og der tales i et fremtidsorienteret sprog. Der laves konkrete aftaler. Problemer italesættes, men får ikke lov at være styrende. De fungerer i stedet som det ståsted, hvorfra man kan tale om muligheder og ønsker som den drivkraft, der skaber forandringer.

VækstModellen er baseret på at skabe dialoger frem for argumentsamtaler, og i løbet af de mange år, som VækstModellen er blevet anvendt i forskellige organisationer, har den vist sig at være intet mindre end kulturskabende. De professionelle skaber med VækstModellen fundamentet for en dialogbaseret og handlingsorienteret kultur.

Bogen er den tredje om VækstModellen, og den viser ved en blanding af cases fra virkeligheden og overvejelser fra personerne bag modellen, hvordan metoden har vist sig at være ikke blot et dialogredskab, men meget mere end det.

'Det er et dejligt, positivt livssyn at have, at alle mennesker dur, og hvis der er noget, der ikke fungerer, så er det noget, vi kan øve os i. Du er ikke bare født sådan, det er noget vi i fællesskab kan gøre noget ved. Det livssyn holder jeg meget af.' - Udtalelse fra en bruger af VækstModellen

'VækstModellen har et umådeligt vigtigt budskab, og den rummer et praktisk greb, der giver den en stor rækkevidde. Derfor min allerbedste anbefaling.' - Fra bogens forord af Per Schultz Jørgensen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7471
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png