button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

VækstModellen - vejen til den gode samtale (E-bog, epub)

Billede:
VækstModellen - vejen til den gode samtale (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Marianne Grønbæk og Henrik Pors
Pris pr. stk.: 
DKK 200,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 250,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Fra desillusion til begejstring

VækstModellen er en strukturel ramme om samtaler, der gør det muligt at bevæge sig fra desillusion til begejstring: fra negativitet og problemfokusering via udfordringer til konstruktive handlinger og løsninger. Bogen indeholder en grundig beskrivelse af VækstModellen, og hvordan den anvendes i praksis i forskellige former for samtaler. Den indeholder lærerige eksempler og cases, som beskriver forskellige samtalesituationer.

VækstModellen ? vejen til den gode samtale henvender sig til alle, der i deres arbejde ønsker at anvende en samtalemodel, der er baseret på den værdsættende tankegang og på klare positioneringer, og som på samme tid er både proces- og handlingsorienteret. Det er en håndbog for lærere, pædagoger, terapeuter, ledere, vejledere og konsulenter ? ja for alle dem, der har fokus på handlinger, der skaber positive forandringer. De, der ønsker at samtale om store og små vanskeligheder, udfordringer og problemer på et værdsættende grundlag, vil finde megen inspiration i denne bog.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'Bogens anvisninger til fremadrettede samtaler er velforklarede og fortjener at blive anvendt i mange sammenhænge i organisationer og institutioner.'
Læs lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

Bogen er fyldt med praktiske eksempler og cases og den er nem at gå til. De mange eksempler gør bogen konkret og enkel at arbejde med og Marianne Grønbæk giver en fremragende vejledning i, hvordan man anvender VækstModellen som redskab til at tage positioner og skabe trygge rammer for god og udviklende dialog.
Læs hele anmeldelsen fra institutionsleder Gitte Bjørn Johannesen, Odense

'I bogens sidste del bruger Marianne Grønbæk og Henrik Pors mange eksempler og cases for at inspirere læsere til at arbejde videre med at anvende VækstModellen i forskellige samtaler og situationer. Hver især er de interessante og endnu en understregning af det gode i VækstModellen.' - JAGOO


Se indholdsfortegnelse og forord til bogen
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-248-7
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png