button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Barnets digitale læringsrum - godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)

Billede:
Barnets digitale læringsrum - godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)
Forfatter(e): 
Lars Friis Laursen og Jesper Petersen
Pris pr. stk.: 
DKK 228,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 285,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en praktisk guide, så alle ? uanset forudsætninger ? kan komme i gang med it og digitale medier i det daglige, pædagogiske arbejde. Bogen er skrevet ud fra devisen om enkelhed, tilgængelighed og en legende, lærende tilgang.

I bogen præsenteres en lang række pædagogiske aktiviteter, hvor børn og voksne sammen kan inddrage, eksperimentere og have det sjovt med it. Aktiviteterne er inddelt efter de seks læreplanstemaer.
Herudover vil der være hjælp til at sikre et godt fundament for arbejdet med it, blandt andet i form af en it-strategi, ligesom der er gode råd til forældresamarbejdet og de mange helt grundlæggende praktiske spørgsmål, der dukker op, når it bliver en del af hverdagen med børnene. Her vil der blandt andet være hjælp at hente til udvælgelse og installering af apps.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/detdigitalebarn. Her kan man downloade arbejdsark samt søge yderligere inspiration til arbejdet med digitale medier i pædagogisk praksis. På hjemmesiden vil der også være en app-guide inddelt efter de pædagogiske læreplanstemaer.

Se indholdsfortegnelse, forord og indledning til bogen

'Set fra skoleverdenen kan bogen virke lidt gammeldags fordi det bogen beskriver var et sted hvor vi var for år tilbage, men med fuld forståelse for, at dagtilbuddene efter indførelsen af iPad?en også er med på vognen må bogen betegnes som relevant. Den er grundig så alle kan være med også den institution der først nu skal i gang med it-lærerplaner. Der er vejledning til det hele.'
- Kai Pedersen, AKTbladet, marts 2015
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7393
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png