button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Den reflekterende praktikvejleder - praktik og praktikvejledning på pædagoguddannelsen (E-bog, epub)

Billede:
Den reflekterende praktikvejleder - praktik og praktikvejledning på pædagoguddannelsen (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Susanne Poulsen og Helle Bendix
Pris pr. stk.: 
DKK 176,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 220,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Den reflekterende praktikvejleder behandler et af de mest centrale og ofte debatterede pædagogiske spørgsmål i pædagoguddannelsen, nemlig spørgsmålet om praktik og praktikvejledning. Bogen redegør for, hvordan praktikvejlederne på praktikinstitutionerne kan bidrag til at udfylde det store læringspotentiale, der ligger i praktikken på pædagoguddannelsen.

2. udgaven er revideret i forhold til lov om uddannelsen til professionsbachelor som pædagog, der stiller større og mere specifikke krav til læring i praktikken og dermed også til funktionen som praktikvejleder.

Praktikinstitutionerne og ikke mindst praktikvejlederne er afgørende nøglefigurer for pædagogstuderenedes læring i praktik - en opgave, som kræver engagement og dygtighed samt fortjener respekt og anerkendelse.

Bogen sætter fokus på refleksion som et meget vigtigt element i praktikvejledning. Den veksler i sit indhold mellem teoretiske gennemgange af centrale begreber og giver forslag til konkrete fremgangsmåder, værktøjer og metoder, der kan bidrage til inspiration til praktikvejledere i arbejdet med at uddanne den kommende generation af pædagoger.

Bogen er henvendt til praktikinstitutioner og praktikvejledere på pædagoguddannelsen. Men også andre professionelle, der arbejder med uddannelse, blandt andet undervisere på professionshøjskoler, kan hente inspiration i bogen.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'En bog, alle institutioner kan have gavn af at have til rådighed.' - JAGOO
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-303-3
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png